• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
before school
; after school

Gradinita Kids Club

Gradinita Kids Club, infiintata in urma cu 5 ani, si-a propus sa creeze un mediu cald, familiar unde copiii sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii. Atent supravegheati de personal de specialitate, tanar, vesel, dinamic, copiii descopera cu zambetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv si...

Gradinita Kids Club, infiintata in urma cu 5 ani, si-a propus sa creeze un mediu cald, familiar unde copiii sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii. Atent supravegheati de personal de specialitate, tanar, vesel, dinamic, copiii descopera cu zambetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv si ale limbii engleze. Fiind o gradinita acreditata de MECT, suntem foarte atenti cu pregatirea pt scoala, copiii nostri plecand foarte bine pregatiti in clasa I. Anul acesta chiar, cativa dintre copiii care acum 5 ani au fost boboceii gradinitei noastre termina al 5-lea an de gradinita si se pregatesc cu emotie de urmatoarea etapa, viata de scolar. La cererea parintilor nostri, continuam supravgherea acestora dupa orele de scoala in cadrul Programului After School. Si pentru ca fara joaca in aer liber nu se poate, sediile noastre au curti mari, amenajate corespunzator, cu multa verdeata, unde piticii pot alerga in voie.

8.00-9.00 - sosirea copiilor la gradinita; 9.00-9.30 - micul dejun; 9.30-11.00 - activitati cu educatoarea conform programei MECT; 11.00-11.45 - activitati optionale cu profesori de specialitate; 11.45-12.30 - jocuri libere in interior sau in curtea gradinitei; 12.30-13.30 - masa de pranz; 13.30-14.00 - ne pregatim pentru odihna de dupa-amiaza; 14.00-16.00 - odihna; 16.00 - ne trezim; 16.30 - gustare; 16.30-17.30 - activitati libere conform programei cu educatoarea precum si activitati optionale cu profesori de specialitate; 17.30 - pregatirea copiilor pentru plecarea acasa.

clasele I - VIII

se preiau copiii de la scoala; se asigura (la cerere) transportul copiilor catre casa

in cadrul programului after-school, se ofera gustare, in cadrul programului before-school, se ofera mic dejun si masa de pranz

limba engleza, limba germana

pian, pictura, micii sanitari, olarit, dans sportiv, dans modern si popular, tenis de camp, echitatie, orientare turistica

da

Opinii utilizatori

Contact Gradinita Kids Club

Adresa

Moise Nicoara , 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Alba Iulia
Site www.kidsclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.