• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

Gianinani Place

Gianinani Place

Gianinani Place vine pe loc in ajutor.

A aparut o urgenta? Gradinita e inchisa? Copilul nu are cu cine sta? Noi avem solutii pentru aceste situatii. Hai la Gianinani Place!

Vreti sa lasati copilul ceva mai mult de o ora? Nu mai puteti beneficia de serviciile bonei? Bunicii sint ocupati? Noi avem...

Gianinani Place

Gianinani Place vine pe loc in ajutor.

A aparut o urgenta? Gradinita e inchisa? Copilul nu are cu cine sta? Noi avem solutii pentru aceste situatii. Hai la Gianinani Place!

Vreti sa lasati copilul ceva mai mult de o ora? Nu mai puteti beneficia de serviciile bonei? Bunicii sint ocupati? Noi avem solutii si pentru aceste situatii. Hai la Gianinani Place!

Decizii neprevazute iar copilul trebuie lasat mai mult de 8 ore intr-un loc prietenos si sigur? Noi avem solutii si pentru aceste situatii. Hai la Gianinani Place!

Sa va explicam:

Daca la locul de joaca duceti copilul pentru o ora, doua, maximum trei, la noi il puteti lasa 12, 24, chiar 48 de ore in grija unor profesionisti care vor continua cu atentie sa le descopere universul, sa modeleze aptitudinile in completarea educatiei pe care deja le-o oferiti.

Un alt avantaj:

Daca la after-school lasati copilul sa invete cate ceva in orele de dupa scoala, in timpul saptamanii, la Gianinani Place vor putea atat sa-si faca lectiile cat si sa-si dezvolte aptitudinile pe durata weekend-ului, cind voi, parintii, sunteti nevoiti sa realizati alte lucruri urgente si vreti sa lasati copilul pe miini bune.

Iar pe Gianini Place va puteti baza, are maini bune. Maini de ajutor, maini dibace, maini de isprava, care trebaluiesc si in weekend, indiferent daca e soare sau luna pe cer.

Gianinani Place e distractiv, ca doar asa copilul poate progresa

In camerele noastre vesel amenajate copiii vor gasi confortul caminului dar si scanteia cautarii… vocatiei. Vor putea trece prin cercetarea naturii, pictura, televiziune, step, design si tot ce e interesant pentru ei, intr-un fel jucaus, fara constrangeri, fara incorsetari.

Vom cauta sa folosim fiecare clipa in interesul lor, pentru ca ei sa inteleaga cat mai bine lumea si traseul de urmat in viitor.

Actorie
Televiziune
Dans
Moda – creatie
Muzica
Bricolaj
Cercetasi
Olarit
Gimnastica
Modelling
Pictura
Improvizatie
Limba Engleza
Limba Japoneza
Gospodarie
Ferma animalelor
Balet
Taina ceaiului
Fotografie
Creatie papusi
Aikido

Opinii utilizatori

Super Place!
De Tony pe 29 Aprilie 2014

O initiativa interesanta materializata printr-o organizare si un personal de nota zece!

Felicitari!
De Simion pe 29 Aprilie 2014

Un loc excelent! Bravo organizatorilor!

Contact Gianinani Place

Adresa

Intrarea Brates, 5, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Din strada Foisorului,
Bucuresti (Zona Mall Vitan)
Site www.gianinaniplace.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.