• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Program:
after school

Explorers Club

Explorers Club este un centru educational care se adreseaza intregii tale familii. Este locul in care copiii, impreuna cu parintii, se pregatesc pentru a face fata cu succes provocarilor viitoare! La Explorers Club ii implicam pe copii si parinti in activitati captivante, care le dezvolta creativitatea, motivatia si increderea in...

Explorers Club este un centru educational care se adreseaza intregii tale familii. Este locul in care copiii, impreuna cu parintii, se pregatesc pentru a face fata cu succes provocarilor viitoare! La Explorers Club ii implicam pe copii si parinti in activitati captivante, care le dezvolta creativitatea, motivatia si increderea in sine!

Explorers Club ofera familiilor servicii complementare celor prezente in scoli si gradinite.
Pentru a raspunde mai bine nevoilor familiei tale, Explorers Club iti ofera trei categorii de servicii:

- personal development club
- after school
- holiday club

Cu noi se invata in joaca!

Explorers Club ofera:

1. Personal Development Club cuprinde o serie de programe ce vizeaza dezvoltarea personala atat a copiilor, cat si a parintilor.
O dezvoltare armonioasa a personalitatii copilului tau ii asigura acestuia premisele viitoarelor succese. Ca parinte, poti sa inveti sa iti antrenezi copiii pentru a-i ajuta sa fie mai responsabili.

2. Programul After School oferit in cadrul Explorers Club respecta particularitatile individuale ale fiecarui copil. La After School folosim materiale atractive s ii implicam pe copii in activitati captivante.

3. In cadrul Holiday Club, atat copiii, cat si parintii, vor trai experiente cu adevarat memorabile! Serviciile oferite copiilor pe perioada vacantelor raspund atat nevoilor de recreere si distractie, cat si celor de consolidare a cunostintelor dobandite pe parcursul anului scolar.

Personal Development is Fun!

4 - 18 ani

pentru detalii, va rugam sa ne contactati

engleza;
germana

Opinii utilizatori

Explorers Club
De Eugenia pe 01 Februarie 2010

Clubul e super ok. Il recomand cu caldura.

Recomand!
De Georgiana M. pe 02 Ianuarie 2010

Si noi am dus-o pe cea mica aici si suntem foarte multumiti! Pentru mine, personal, cel mai important este felul cum se poarta membrii personalului, iar aici totul a fost peste asteptari! Felicitari clubului pt ca a atras persoane bine pregatite si experimentate in lucrul cu copiii!

Servicii excelente!
De Dana pe 28 Decembrie 2009

Fetita mea a mers absolvit aici cursul de germana. Profesoara foarte bine pregatita, cu toate cunostintele necesare, dar si cu atitudinea potrivita! De altfel, tot personalul a fost foarte atent, cceea ce pt mine a fost foarte important! Recomand acest club din tot sufletul!

Recomand clubul!
De Maria pe 26 Decembrie 2009

Copiii mei au urmat cursurile de dans si de engleza aici. Suntem foarte multumiti! Personalul este super ok, acorda atentie copiilor exact asa cum ne-am dorit. Serviciile super ok, recomand acest club.

Contact Explorers Club

Adresa

Popa Savu, 22, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Parcul Kiseleff
Site www.explorersclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.