• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; before school

European Childrens Academy

European Childrens Academy ofera un program educational, organizat intr-un mod eficient, prin dozarea rationala a activitatilor dedicate studiului individual, odihnei, jocului lecturii, activitatilor sportive, artistico - plastice.

European Childrens Academy ofera un program educational, organizat intr-un mod eficient, prin dozarea rationala a activitatilor dedicate studiului individual, odihnei, jocului lecturii, activitatilor sportive, artistico - plastice.

program 12:00 - 17:00;
program 12:00 - 18:00;
program 12:00 - 19:00;

Taxe anuale de scolarizare – before and after-school:
150 EURO / luna (program 12:00 – 17:00);
200 EURO / luna (program 12:00 – 18:00);
250 EURO / luna (program 12:00 – 19:00);

se asigura transportul elevilor de la si catre scoala si se achita in functie de zona unde locuiti

meniul este alcatuit de catre medicul nutritionist;

engleza;
franceza;
germana;

atelier de dezvoltare personala;
bunele maniere;
"micul economist" – notiuni economice de baza;
"fereastra deschisa spre lume" – lecturiada;
"prieteni ai naturii" – micii ecologisti;
muzica vocala;
pictura;
arta culinara;
clubul savantilor;
tainele computer-ului;
activitati sportive: bicicleta, role, tenis de masa, baschet, volei;

activitati cu plata:
dezvoltare personala – sesiuni individuale;
creative writing;
junior achievement;
mind lab;
english kids academy;
pictura;
canto / pian – sesiuni individuale;
balet / dans;
arta fotografica;
limba franceza / germana;
actorie – sesiuni individuale;
inot / tenis;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

supraveghere si control permanent

salile sunt dotate cu mobilier si echipament modern, permitand organizarea optima in functie de activitatea desfasurata;
Atelier Arte Plastice;
cabinet de muzica;
cabinet pentru consiliere si orientare;
biblioteca;
ala dotata cu echipament LCD pentru vizionarea materialor video;
spatiu exterior pentru activitati in aer liber;

Opinii utilizatori

Contact European Childrens Academy

Adresa

Primaverii, 8D, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.european-academy.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.