• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; before school

Conil Kindergarten

Conil Kindergarten si After School dispun de 2 sedii si pun la dispozitia copiilor dumeavoastra un spatiu adecvat studiului creand in acelasi timp mediul propice pentru relaxare in pauzele dintre ore.

Baza tehnico-materiala precum si profesionalismul echipei noastre sunt garantia pe care o acordam parintilor ce ne investesc cu intrederea...

Conil Kindergarten si After School dispun de 2 sedii si pun la dispozitia copiilor dumeavoastra un spatiu adecvat studiului creand in acelasi timp mediul propice pentru relaxare in pauzele dintre ore. Baza tehnico-materiala precum si profesionalismul echipei noastre sunt garantia pe care o acordam parintilor ce ne investesc cu intrederea lor.

suntem deschisi pe tot parcursul anului

gradinita - incepand cu varsta de 1 an pana la 7 ani
After and Before School - scolari orice varsta

program scurt 07:30 - 13:30 (cu masa de pranz) 700 RON
program lung 07.30 - 19:00 900 RON
program After School 900 RON

pentru gradinita efectuam transport contra cost pentru sectoarele 5 - 6
pentru after school asiguram preluarea copiilor de la scoala

bucatarie proprie - meniul este creat de medicul nutritionist cu care gradinita noastra are contract
nu lipsesc din meniu fructele proaspete, delicioasele dulciuri pregatite de bucataresele noastre, laptele, fiind excluse din meniu carnea si preparatele din carne de porc

predare bilingva pentru gradinita ( engleza/ romana )
pentru after school sunt incluse ore de limba engleza si limba germana sustinute de profesori cu atestat

cursuri de actorie, dans modern, balet, muzica , Mind Lab, chitara, pian, informatica

curte interioara cu nisipar, casute, balansoar, jocuri pe asfalt (sotron), leagane, tobogan

saptamanal copiii sunt vizitati de medicul nostru specialist in medicina de familie
trimestrial consult stomatologic realizat de medicul stomotolog

supraveghere si control permanent

sali de clasa luminoase si spatioase, materiale didactice moderne

Opinii utilizatori

Contact Conil Kindergarten

Adresa

Dr. Victor Poloni, 14, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Arenele BNR -intrarea din Dr. Lister
Site www.conilkindergarten.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.