• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

Clubul educational Before and After School Forest Academy

Clubul educational Before and After School Forest Academy. Clubul educaþional Before& After School Forest Academy isi desfasoara activitatea, de la inceputul acestui an, intr-un nou sediu, pe strada Av. Vasile Traian Nr.47, sectorul 1, Bucuresti.

Noul spatiu de lucru este adecvat desfasurarii activitatilor educationale si...

Clubul educational Before and After School Forest Academy. Clubul educaþional Before& After School Forest Academy isi desfasoara activitatea, de la inceputul acestui an, intr-un nou sediu, pe strada Av. Vasile Traian Nr.47, sectorul 1, Bucuresti.

Noul spatiu de lucru este adecvat desfasurarii activitatilor educationale si adaptat numarului de copii inscrisi atat in programele before&after school, cat si la atelierele optionale* Schimbarea sediului s-a impus ca urmare a dezvoltarii, intr-un timp foarte scurt a clubului si va asigura ridicarea standardelor de calitate a actelor educative * Programul de lucru, numerele de telefon si adresa de posta electronica raman neschimbate.

Forest Academy si-a schimbat, la inceputul anului 2014, adresa de functionare. Salile de clasa, de arte, de mese, de sport, bucataria si birourile au fost mutate intr-o casa noua, spatioasa, dotata cu parcare si o curte generoasa, unde se pot desfasura activitati in aer liber, intr-o zona linistita, nu departe de centru, in sectorul 1 al Bucurestiului, pe strada Av. Vasile Traian nr. 47.

Cladirea este dotata cu 5 sali de clasa mari, spatioase, luminoase, curate, zugravite in alb, complet mobilate, o sala multifunctionala de arte, sport, activitati cultural artistice, sala de muzica, sala de mese si bucatarie complet utilata.

Cladirea este dotata cu geamuri termopan, iar incalzirea se face cu centrala termica proprie.

In acest nou sediu isi desfasoara activitatea Clubul Educational Forest Academy.

Aici vin zilnic in jur de 40 de copii, de la clasele pregatitoare si pana in clasa a IV-a. Dupa servirea mesei, odihna de pranz si efectuarea temelor pentru a doua zi, coordonati de cadrele didactice cu experienta in domeniul pedagogic, copiii participa la diferite cursuri si ateliere educationale si instructiv-recreative. Astfel, de luni pana vineri, copiii inscrisi la Forest Academy invata limbi straine – engleza-intensiv, germana si franceza, iau cursuri de dansuri sportive si de societate, zumba, participa la ateliere de olarit, arte, origami, teatru si prezenta scenica, teatru de umbre, muzica - teorie muzicala si studiul intrumentelor: pian, chitara si vioara, yoga pentru copii, aikido, sah si learn with music.

Educatia de buna calitate, stimularea dezvoltarii cognitive, sociale si interpersonale a copiilor, implicarea lor in activitati scolare si extrascolare, care sa raspunda provocarilor societatii actuale si incheierea de parteneriate educationale cu institutiile statului, ONG-uri, asociatiile de parinti, societatea civila, mass-media, reprezinta baza strategica de functionare a Clubului Forest Academy.

Program Before School: 09:00 - 12:00 / 13:30;
Program After School: 12:00 / 13:00 – 16:00 / 18:00;

de la clasele pregatitoare si pana in clasa a IV-a;

preturi program before school:

program standard (efectuarea temelor si masa de pranz) - 850 de lei;

program standard cu limba straina (efectuarea temelor, masa de pranz, limba straina de doua ori pe saptamana, 1 optional la alegere din lista, mic dejun, masa de pranz, acces la piscina) - 1000 de lei;

pret optionale: intre 25 - 55 lei / sedinta;

optional: micul dejun - 4 lei, gustare de fructe - 2 lei;

transportul 100 - 150 lei / luna, in functie de distanta;

preturi program After School:

program scurt - transport dus-intors, masa de pranz si gustare de dupa-amiaza, program zilnic de teme, limba straina - 2 sedinte pe saptamana) - 850 de lei

program extins - transport dus-intors, masa de pranz si gustare de dupa-amiaza, program zilnic de teme, limba straina - 2 sedinte pe saptamana, acces la piscina - 1 sedinta pe saptamana, 1 sedinta de Arte pe saptamana) - 1000 de lei

se asigura transport si se tarifeaza in functie de distanta;

masa (mic dejun, gustare si masa de pranz) pregatita in bucatarie proprie;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

supraveghere si control permanent;

vestiare individuale semnalizate cu eticheta
sala de mese pentru cei mari si sala de masa pentru cei mici
sala de muzica (dotata cu pian)
sala de arte
sala de sport
bazin de inot la kabanoki spa (www.kabanokispa.ro)
3 sali de studiu spatioase dotate cu mobilier la standarde internationale si cu mini-biblioteci in fiecare sala
zona de dormitor (pentru copiii dornici sa se odihneasca la pranz, dupa scoala)

Opinii utilizatori

O "scoala" de evitat
De Paraschiv Florenta pe 06 Ianuarie 2015

Dragi parinti, aceasta institutie, cum ii zice doamna L, este jalnica. Daca tineti la copiii dumneavoastra nu apelati la FA.

Numai bine.

Nu vreau sa treaca si altii prin asta
De Crina Enache pe 12 Decembrie 2014

Cea mai rea experienta!

Contact Clubul educational Before and After School Forest Academy

Adresa

Traian Vasile, 47, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.forest-academy.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.