• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clubul Chitzi bush
4 opinii
Program:
before school
; after school

Clubul Chitzi bush

Clubul "Chitzi-bush". Relaxare, siguranta, distractie.
Cursuri diverse: pictura, dans, pian, karate etc.

Summer school: cei mici isi vor petrece vacanta in compania altor copii, departe de monotonia statului in casa si a privitului la desene animate. Activitati recreative, activitati optionale - pian, pictura, dans, karate;...

Clubul "Chitzi-bush". Relaxare, siguranta, distractie. Cursuri diverse: pictura, dans, pian, karate etc. Summer school: cei mici isi vor petrece vacanta in compania altor copii, departe de monotonia statului in casa si a privitului la desene animate. Activitati recreative, activitati optionale - pian, pictura, dans, karate; servirea meselor din timpul zilei, odihna, program flexibil. Organizare de petreceri pentru copii: distractie pentru copii, relaxare, distractie pentru parinti. Petrecerile sunt presarate cu dans, modelaj de baloane, pictura pe fata, ploaie de baloane, confetti, personaje din povesti, jocuri, concursuri, voie buna. After-school: realizarea temelor sub indrumarea unui invatator, servirea meselor din timpul zilei, odihna, activitati optionale, transport la cerere, program flexibil.

program flexibil ce permite aducerea si ridicarea copilului la orice ora

after school / before school: 800 Ron/luna, transport la cerere; scoala de vara: 40 RON/zi, 700 RON/luna; activitati optionale: 25 RON/sedinta; petreceri aniversare: pretul cuprinde pachetul complet de servicii (pictura pe fata, baloane modelate, tun de confetii, baloane de sapun, ploaie de baloane, sampanie copii) + meniul copiilor + consumatie adulti - 10 copii-600 Ron + 20 Ron/copil; 11 – 20 copii-700 Ron + 20 Ron/ copil; consumatia adultilor si tortul nu sunt incluse

da

13.30 – 14.00: masa de pranz

engleza, germana, franceza

pictura; modelaj; desen; pian (teorie muzicala); Mind Lab - program educational, implementat in aproape 40 de tari, care dezvolta capacitatea de gandire, inteligenta emotionala si abilitatile sociale ale copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, cu ajutorul unor jocuri de gandire; teatru (miscare scenica, dictie, compunere) - copiii vor participa la spectacole atat in cadrul clubului cat si in cadrul schimburilor de experienta cu alte unitati asemanatoare sau unitati de invatamant; dans; activitati sportive (arte martiale - karate); activitati frontale (cunostiinte despre natura, geografie, istorie, calculator, lectura, jocuri si activitati liber alese, origami, tangram, colaje, curiozitati diferite: dinozauri, Egipt, astrologie etc.); expozitii cu lucrarile proprii; vizite la Gradina Zoologica, Gradina Botanica, muzee; vizionari de teatru, film; activitati in aer liber: plimbari cu/fara role – Parcul Herastrau; tenis

Opinii utilizatori

Clubul Chitzi bush
De Ioana P pe 16 Mai 2011

Fiica mea cea mare este aici tot de 2 ani si sunt multumita. Invata atat cat trebuie, sala e luminoasa, petrec zilnic o ora-o ora si jumatate afara de cand este vreme frumoasa.Ne canta si incanta in germana si engleza:) De cateva luni insa, si baietelul meu cel mic merge aici la cresa. Se ocupa cineva in permanenta de el. Sunt seriosi.

Clubul Chitzi bush
De Elena pe 24 Martie 2011

Copilul meu merge de 2 ani la aceasta gradinita. Nu am avut niciodata probleme cu mancarea sau cu personalul. Sunt oameni seriosi, care isi fac treaba bine, iar Irina a progresat vizibil. Si noi continuam la scoala cu ei.

Clubul Chitzi bush
De Maria Nicolaescu pe 04 Noiembrie 2010

Da, si eu sunt foarte incantata de activitatile de la Chitzi-bush. Ella abia asteapta sa mearga la club. La anul va incepe scoala si vom continua tot cu ei.

Clubul Chitzi bush
De Iuliana popa pe 30 Iulie 2010

Cristi, baietelul meu, merge la acest club de doi ani si sunt foarte incantata de tot ceea ce face acolo. Personalul este competent, iar activitatile desfasurate sunt extrem de atractive pentru copii dar si pentru parinti.

Contact Clubul Chitzi bush

Adresa

Rucar , 20, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.chitzi-bush.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.