• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; de VARA

Centrul vocational Happy Minds

Centrul Vocational Happy Minds este un spatiu privilegiat, flexibil, cu o dinamica proprie, in care copiii beneficiaza de programe complexe de Holiday School, de ateliere de creativitate, de Weekend School si Scoala de limbi straine, de After-School, de ateliere de dezvoltare vocationala, de tabere, petreceri si excursii pentru copii.

Centrul Vocational Happy Minds este un spatiu privilegiat, flexibil, cu o dinamica proprie, in care copiii beneficiaza de programe complexe de Holiday School, de ateliere de creativitate, de Weekend School si Scoala de limbi straine, de After-School, de ateliere de dezvoltare vocationala, de tabere, petreceri si excursii pentru copii.

11:30 - 20:00

varsta minima a copiilor este de 6 ani (grupa zero);

Pachete si costuri:

Pret pachet de baza (program 12:30 – 18:00) 165 euro / luna, la care se adauga costul mesei de pranz si al gustarii 3 euro / zi;

Pret pachet extins (program 12:30 – 20:00) 210 euro / luna, la care se adauga costul mesei de pranz, gustarii si al cinei, 4 euro / zi;

La cerere, se asigura transport de la scoala pana la centrul nostru, pretul calculandu-se functie de distanta.

Preturile sunt stabilite in euro iar plata se va face in lei, la cursul oficial BNR din ziua platii.

Plata cursurilor/atelierelor optionale se va face anticipat pentru 4 saptamani calendaristic, exceptie face Holiday School, unde pretul este stabilit pe zi.

Se ofera reducere de 10% pentru familiile cu mai mult de un copil inscris la Centrul Happy Minds.

La fiecare prieten nou adus obtii un discount de 10% din plata urmatoarei luni.

Cursurile optionale ce completeaza, suplimentar, programul de dupa scoala, sunt:

Sa ne jucam cu sunetele - pret 7 euro/ sedinta

Atelierul de practica muzicala cu instrumente neconventionale, ce are ca scop dezvoltarea aptitudinilor muzicale, imbunatatirea auzului sonor.

Activitatile practice includ stimularea creativitatii personale prin exercitii practice constand in manevrarea unor instrumente neconventionale, ce nu necesita cunostinte muzicale aprofundate.

Prin exemple simple, lejere, adaptate varstei, copiii vor dobandi o receptivitate mai mare fata de fenomenul sonor, familiarizandu-se in mod direct cu anumite efecte timbrale specifice instrumentelor ce le vor fi puse la dispozitie.

Tot aici, va propunem o incursiune sumara intr-un program de editare audio, prin intermediul caruia copiii vor invata sa mixeze si sa manipuleze diferite sunete (voci, bucati muzicale, zgomote, etc).

Atelierul are o durata de 2 ore / saptamanal si este tinut de specialist in estetica, filozofie, istorie si stilistica muzicala.

De ce ne place muzica? pret 7 euro / sedinta

Atelierul de cultura muzicala

Raspundem la aceasta intrebare prin metode variate - povestiri plastice despre epocile importante ale istoriei muzicii, exemplificari sonore si video, incursiuni in zonele extra-europene(muzica africana, japoneza, chineza) discutii de grup despre impresiile copiilor cu privire la materialele prezentate.

Abordam istoria muzicii dintr-o alta perspectiva decat cea clasica: colorata, variata, centrata pe exemple practice si conexiuni care sa stimuleze imaginatia.

Atelierul are o durata de doua ore pe saptamana si este tinut de profesor de pian si cor.

Happy Impro - pret 10 euro / sedinta

Atelier de teatru de improvizatie pentru copii - sustinut de Gabriel Rauta, actor al Teatrului "C.I. Nottara" Bucuresti si membru al Comedy Punct Show.

Teatrul de improvizatie este un gen teatral in care nu exista text dinainte scris, actorii improvizand replici, scenete, versuri si cantece, toate acestea pe baza sugestiilor date de public.

Atelierul de improvizatie pentru copii este adaptat grupelor de varsta si nu urmareste sa-i transforme pe cei mici in actori, ci sa ii faca sa isi depaseasca anumite limite, sa-i obisnuiasca cu lucrul in echipa, sa cultive toleranta si intelegerea in cadrul grupului si sa le dezvolte imaginatia, spontaneitatea si creativitatea.

Este un concept 100% practic si amuzant care deschide noi perspective, punand filtrul creativitatii peste rutina de zi cu zi.

Atelierul de improvizatie are la baza cateva principii simple:

- Spune DA! Accepta!

- A spune "NU" sau a bloca ideile celorlalti ne e la indemana. Insa incredibila libertate pe care ti-o ofera "DA" genereaza un flux de creativitate si incredere in echipa.

- Asculta! Intre "a auziµ si a asculta" e o mare diferenta. Nu te preface ca asculti! Nu raspunde si nu actiona inainte de a asculta cu atentie!

- Fii entuziast! "POATE" e la fel de nociv ca "NU". Indecizia, lipsa entuziasmului disipeaza energiile si ingroapa ideile bune. A accepta o idee chiar daca pare ca nu duce nicaieri, e o decizie care se poate transforma in ceva folositor.

- Fii liber! Improvizatia este atat de eficienta pentru ca nu implica niciun plan, nicio agenda ascunsa a nimanui. Nu le spune nimeni copiilor ce sa faca, cum sa faca. Nu-i judeca nimeni. Nu exista greseli, ci doar propuneri acceptate si duse mai departe pana in punctul unde apare rezolvarea. Fara conflicte, fara dezbateri nesfarsite. Astfel, echipa incepe sa-si foloseasca imaginatia si creativitatea. Temerile si nesiguranta dispar. Si copiii se amuza. Cu adevarat!

Durata cursului este de 3 ore pe saptamana.

Atelierul Micul Personaj - pret 7 euro/sedinta

Atelier de educare prin teatru pentru copii (4 - 6 ani)

Atelierul urmareste sa exploreze atat latura de dezvoltare personala (prin exercitii de atentie, concentrare, curaj, coordonare, lucru in echipa, spontaneitate, imaginatie, toleranta, acceptarea opiniilor si exprimarii celuilat), dar si palierul tehnicilor si metodelor actoricesti (joc-joaca, tehnica verbo-vocala, expresivitate corporala, asumarea unei situatii si/sau a unui personaj).

Toate acestea adaptate grupei de varsta si practicate intr-un context de confort, creativitate si umor.

Jocurile abordate vor avea in vedere urmatoarele coordonate: crearea unei atmosfere adecvate jocului, depasirea temerii de a vorbi in fata celorlalti, exersarea atentiei distributive si a memoriei, relatia promptitudine-ritm, asumarea responsabilitatii in cadrul grupului, lucrul in perechi, descoperirea comunicarii non-verbale, explorarea expresivitatii corporale, preluarea initiativei, adaptarea si integrarea intr-un grup, interactiunea intre persoane sau personaje, eroi reali / inventati, eroi pozitivi / negativi, dezvoltarea spiritului de observatie.

Copiii vor face astfel pasi mici dar siguri catre un tip special si amuzant de a relationa, "jucandu-se de-a" si descoperind un univers magic, acela al personajelor.

Arte martiale Wushu (Kung-Fu) pret 5 euro / sedinta

Artele martiale ne dau posibilitatea de a ne apara de eventuali agresori, la nevoie, dar ne si ajuta sa ne dezvoltam un echilibru interior si o stare de bine generala.

Acest stil promoveaza moderatia si discernamantul, capacitatea aeroba, forta, flexibilitatea, elementele de meditatie, promoveaza relaxarea, respectul de sine si coordonarea dintre minte si corp.

Cursurile vor fi tinute de instructori ai Federatiei Romane de Arte Martiale.

Sedintele vor avea o durata de o ora, de doua ori pe saptamana.

Atelierul de vise colorate - pret 7 euro / sedinta de doua ore

Este o serie de intalniri cu un artist plastic, Andreea Floreanu, in care micii iubitori de culori se vor antrena si initia in misterele acuarelelor, picturii, fotografiei si artei intr-un mod cu totul inedit.

Copiii vor invata, intr-o atmosfera creativa si relaxanta, despre fotografie si diversele ei forme, despre acrilice si picturi celebre, despre arta eco si integrarea experimentelor vizuale in natura verde.

"Umbrela verde", "Foto-magic" si "Vise in culori" sunt denumirile celor trei principale ocupatii ale acestui atelier magic, care isi propune sa cultive natura imaginativa a copilului, sa ii starneasca interesul pentru arta, pentru tot ce este sensibil si nou, inventiv, sa lucreze jucandu-se cu materialele, sa ii dezvolte apetenta pentru bun-gust si sa ii dea incredere in propriile idei creative. Astfel, intr-un cadru placut si ludic ei vor afla detalii interesante din istoria artei strecurate prin idei frumoase puse in practica in lucrul de echipa si individual. La finalul cursurilor, invataceii vor prezenta parintilor "minunile" creatiilor intr-o expozitie de grup.

Cu farfuria in jurul lumii - pret 7 euro/sedinta. Este un atelier de informare culinara sustinut de specialisti ai Asociatiei Gardienii Terrei, in care micii degustatori sunt invatati sa aleaga acele alimente sanatoase si specifice diferitelor zone de pe glob. Ne vom plimba prin Piramida Alimentara educandu-ne sa mancam sanatos, sa ne jucam si sa dansam cu prietenele noastre legumele si vom trai sanatosi, plini de energie pana la adanci batraneti.

Weekend English School componenta cursurilor este urmatoarea:

Basic English
Reinforcement
Fun with english
Social studies

Basic English, cursul de baza se axeaza pe asimilarea cunostintelor si pe dezvoltarea a cat mai multe "skills". Copiii vor fi impartiti in grupe corespunzatoare nivelului de cunostinte, iar manualul folosit va fi "Way Ahead" de la Macmillan. "Way Ahead" este un curs de 6 nivele, fiecare nivel avand Pupil's Book si Workbook.

Pentru Reinforcement, activitatile vor fi mai variate: Grammar, Science si recapitulam cunostintele dobandite la Basic English.

La Grammar, materialele vor fi worksheet-urile primite de copii, urmarind aspectele generale mai importante si potrivite nivelului de cunoastere a copiilor. Vom prezenta teoria, vom lucra exercitii pentru intelegere, dar cel mai important, ne vom folosi de joculete in care invataceii vor avea ocazia de a intelege si a utiliza cunostintele in vorbire. Astfel, gramatica limbii engleze nu va fi doar un set sec de cunostinte, ci va fi inteles, aprofundat, si folosit de copii mai departe.

Prin Science, copiii vor invata despre lumea inconjuratoare, vor face proiecte si vor descoperi lucruri interesante despre natura , plante si animale, imbogatindu-si, in acelasi timp, vocabularul si capacitatea de a citi texte informative, de a le intelege si de a face , in grupuri, mici proiecte distractive pe care le vor si prezenta, desigur , cu ajutor, sustinere, si incurajarea fiecarui efort.

Fun with English contine Drama si Anthology unde vom canta, citi povesti, face micute scenete, conversatii, vom scrie scurte poezii, in mai putine cuvinte, copiii vor folosi toate cunostintele asimilate de-a lungul saptamanii pentru activitati cat mai variate si distractive. Aceasta activitate ajuta la relaxarea copiiilor, si la fixarea tuturor cunostintelor dobandite. In acelasi timp, cei mici vor fi incurajati sa se foloseasca de creativitatea si imaginatia minunata de care copiii dau dovada de atatea ori, si vor invata ca studiul nu trebuie sa fie intotdeauna plictisitor sau stresant.

Social studies ajuta copilul sa-si formeze un bagaj introductiv de cunostinte in ceea ce priveste cultura, valorile si simbolurile culturale ale diferitelor state. Prin asta copilul isi imbogateste semnificativ cultura generala si se transforma intr-un mic explorator al lumii.

Weekend school of English este structurata pe niveluri de cunoaºtere, avand patru categorii:

Starters, varsta minima acceptata este de 4 ani.
Beginers, Intermediates, Seniors, varsta minima 9 ani.
Pentru categoria Starters - varsta minima acceptata este 4 ani. Durata este de 10 ore pe luna (sesiuni de 2h 40 / zi) Pret 56 euro.

Pentru categoriile: Beginers si Intermediates - varsta minima este 6 ani. Durata este de 24 de ore/luna (sesiuni de 6 h/zi). Pret 135 euro

Pentru categoria Seniors - varsta minima 9 ani. Durata e de 24 de ore/luna (sesiuni de 6 h/zi). Pret 135 euro

da, se asigura la cerere;

Da.

engleza;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

supraveghere si control permanent;

Opinii utilizatori

Contact Centrul vocational Happy Minds

Adresa

Gladiolelor, 17, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Zona Unirii
Site www.happyminds.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.