• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Program:
after school

Centrul Vocational

Daca doriti sa-i oferiti copilului dumneavoastra supraveghere, instruire si un program de dezvoltare personala specializat dupa orele de scoala, Centrul Vocational este locul ideal!

Special gandit, cu programe educationale adaptate nevoilor copilului dumneavoastra, in cadrul centrului organizam activitati specifice precum efectuarea...

Daca doriti sa-i oferiti copilului dumneavoastra supraveghere, instruire si un program de dezvoltare personala specializat dupa orele de scoala, Centrul Vocational este locul ideal!

Special gandit, cu programe educationale adaptate nevoilor copilului dumneavoastra, in cadrul centrului organizam activitati specifice precum efectuarea temelor in cele mai bune conditii, cursuri de limba engleza sau la alegere, arte plastice, dans de societate, teatru si arta oratorica.

Pentru ca dezvoltarea aptitudinala a copilului dumneavoastra este la fel de importanta precum siguranta si pregatirea corespunzatoare pentru scoala, am conceput un program special adaptat. Acesta cuprinde testari aptitudinale si de inteligenta, consiliere psihologica, cursuri de dezvoltare personala - toate pentru copii, dar si cursuri de parenting pentru parinti.

Personalul calificat, format in totalitate din institutori specializati utilizeaza metode adecvate fiecarui copil in parte, indrumand activitatea de invatare cu profesionalism si responsabilitate.

Pregatirea si activitatea copiilor vor fi atent supravegheate atat de invatatori cat si de psihologi, care lucreaza impreuna pentru o buna dezvoltare psihologica si educationala a copilului de varsta scolara mica.

12:00 - 18:30

7 - 11 ani

oferta promotionala valabila numai in lunile noiembrie si decembrie 2009:

toti copiii inscrisi in aceasta perioada vor beneficia gratuit, de unul dintre cursurile optionale de engleza, dans de societate, pictura, teatru sau arta oratorica pana la sfarsitul anului educational;

pachetul basic - 700 RON care include:
transportul de la scoala la sediul Centrului Vocational;
masa de pranz;
efectuarea temelor;
gustare;
activitati recreative si de relaxare

asiguram transportul de la scoala la sediul Centrului Vocational si optional, transportul la domiciliu, la sfarsitul programului

sunt incluse masa de pranz si o gustare

copiii care urmeaza cursurile de limba engleza in cadrul Centrului Vocational au posibilitatea de a obtine certificate lingvistice Cambridge, cu diferite grade de competente, in functie de varsta lor;

testarile vor fi organizate periodic de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei - centru acreditat de testare Cambridge

efectuarea temelor - invatare independenta asistata de cadre didactice si psihologi specializati;

activitati recreative;
activitati optionale de dezvoltare a aptitudinilor individuale ale copiilor: arte plastice, dans de societate, teatru si arta oratorica;
testari aptitudinale si de inteligenta;
consiliere psihologica;
cursuri de parenting;
cursuri de dezvoltare personala;

Alte servicii:
organizarea si participarea la evenimente destinate copiilor cu ocazii speciale precum 1 iunie, Craciunul, 8 martie si altele;
posibilitatea de a organiza sarbatorirea zilelor de nastere;
plimbari, vizionari de spectacole specifice varstei, excursii, vizite la muzee, teatru

spatii special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

asiguram asistenta medicala permanenta

supraveghere si conntrol permanent

dotarile pe care le punem la dispozitie sunt:
sali de curs utilate in functie de necesitatile copiilor, amplasate in incinta unei locatii noi, adaptate necesitatilor copiilor;
mobilier nou, spatiu pentru lectii, spatiu pentru relaxare;
jocuri de atentie, de memorie, de logica recomandate de specialisti;
Dvd-uri, Cd-uri educative;
biblioteca cu carti specifice varstei;
materiale didactice eficiente

Opinii utilizatori

Oferta
De Ematei28@yahoo.com pe 24 Noiembrie 2009

Am citit despre acest afterschool de pe internet si mi-am inscris si eu saptamana trecuta puiul. Ceea ce m-a incantat a fost oferta pe care o au in aceasta perioada: cursurile optionale sunt gratis.

Centrul Vocational
De Georgiana pe 19 Noiembrie 2009

Dragi mamici, acum ceva timp am auzit de acest Centru Vocational si am hotarat sa imi inscriu si eu copilul. Sunt foarte multumita de toate conditiile pe care acest after school le ofera si de aceea vi-l recomand cu caldura.

Super
De Andreea pe 18 Noiembrie 2009

Recomand cu caldura acest after school.

Contact Centrul Vocational

Adresa

Secerisului, 31, Bucuresti, Sectorul 4

Reper In imediata apropiere a statiei de metrou Constantin Brancoveanu
Site www.fudv.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.