• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; before school

Before and After School Anastasia Popescu

Before si After School disponibil tuturor. Elevii care provin din alte institutii de invatamant sunt asteptati in programul "Before si After School", unde isi pregatesc temele si participa la cursuri de limbi straine, arte plastice si activitati sportive, sub indrumarea profesorilor de specialitate.

Before si After School cu...

Before si After School disponibil tuturor. Elevii care provin din alte institutii de invatamant sunt asteptati in programul "Before si After School", unde isi pregatesc temele si participa la cursuri de limbi straine, arte plastice si activitati sportive, sub indrumarea profesorilor de specialitate.

Before si After School cu program flexibil. In functie de orarul scolar al elevului programul "Before si After School" se desfasoara in cadrul Scolii "Anastasia Popescu", dimineata sau dupa-amiaza.

contributie lunara 600 RON;
suplimentar: masa de pranz 13 RON / zi
suplimentar: gustare (ora 10:00 sau 17:00) 5 RON / zi
suplimentar: transport: 150 - 300 RON / luna, in functie de distanta;
Aikido: 60 RON / luna
dans sportiv: 60 RON / luna
atelier de arte plastice: 15 RON / sedinta (sambata, 10:00 - 12:00);
pian 20 RON / sedinta (individual)

engleza;
franceza;
germana;

activitati before si after school:
efectuarea temelor;
o limba straina la alegere;
activitate optionala la alegere: sah, arte plastice, teatru

teren de joaca de 400 mp

psiholog si logoped

supraveghere si control permanent

sali de clasa spatioase, cu mobilier adecvat;
teren de joaca de 400 mp;
biblioteca de limbi straine;
materiale didactice moderne;
aparatura audio-video;
aborator de informatica;
cabinet medical propriu, autorizat psiholog si logoped;

Opinii utilizatori

Contact Before and After School Anastasia Popescu

Adresa

Popa Nan, 47B, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Foisorul de Foc
Site arc-en-ciel.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.