• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

After and before school Mini Stars Learning Center

Situat la aproximativ 100 m de Liceul Miguel de Cervantes, intr-o cladire recent renovata, cu o arhitectura de exceptie, monitorizata video 24h/24, Mini-Stars Learning Center va ofera cele mai avantajoase oferte ale momentului.

Mini-Stars Learning Center este un club dedicat copiilor Liceului Bilingv "Miguel de Cervantes" din...

Situat la aproximativ 100 m de Liceul Miguel de Cervantes, intr-o cladire recent renovata, cu o arhitectura de exceptie, monitorizata video 24h/24, Mini-Stars Learning Center va ofera cele mai avantajoase oferte ale momentului.

Mini-Stars Learning Center este un club dedicat copiilor Liceului Bilingv "Miguel de Cervantes" din clasele 0- 4 (pentru servicii tip after school), precum si a celor din clasele 5-8 (pentru cursuri de limbi straine sau aprofundare a altor materii).

De ce Mini-Stars Learning Center?

Pentru ca suntem printre foarte putinele After School-uri din Bucuresti, care punem accent pe socializare si nu pe individualism. Astfel, mobilierul este in asa fel realizat, incat copiii sa socializeze continuu, iar cadrul didactic sa poata observa, in mod egal activitatea micutului Dvs. Totodata noi punem accent pe invatarea/verificarea cunostintelor prin joc (discutii libere).

Si pentru ca stim ca oricum va veti faceti griji pentru copilul Dvs, puteti vedea "live" activitatile desfasurate in cadrul Mini Stars Learning Center, cu ajutorul camerelor montate in sala principala de activitati. In plus, veti fi informati asupra comportamentului si a rezultatelor copilului Dvs., in mod constant.

11:30 - 18:00 sau 19:30 pentru program prelungit

6 - 10 ani pentru after school si 11 - 12 ani pentru before school;

de la 680 la 960 pentru program 12:00 - 18:00;

inclus in pachet;

masa calda de pranz este inclusa in pachet (avizata de medic)
gustare la ora 16:00;

limba engleza;
limba spaniola;
limba germana;
limba franceza;
limba portugheza;

efectuarea temelor, activitati recreative (jocuri si activitati de dezvoltare personalitate, logica, strategie), muzica, pictura;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

da;
inclusiv program de asistenta de urgenta;

sediul este monitorizat video permanent, iar parintii copiilor au acces permanent online;

sali de curs, sala recreativa, sala de activitati, sala de mese;

Opinii utilizatori

Foarte bun
De Laurentiu Gaman pe 31 Octombrie 2013

Copilul este foarte fericit cand merge la afterschool. Mancarea este permanent laudata de cel mic, iar atmosfera este foarte prietenoasa. Locatia este deosebita. Cel mai bun raport calitate - pret! Recomand.

Recomand cu placere
De Eugenia Popa pe 31 Octombrie 2013

Este cel mai nou afterschool din zona Liceului Cervantes. Il recomand cu incredere pentru locatie si serviciile oferite. Felicitari!

Contact After and before school Mini Stars Learning Center

Adresa

Sfantul Constantin, 20, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Liceul Cervantes Bucuresti
Site www.mini-stars.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.