• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

After and before school Altitudini / Scoala de vara

After school, before school, scoala de vara
Ingenium - grupa de performanta

Suntem un grup de cadre didactice cu studii superioare, cu experienta in invatamant, dar si in alte domenii. Am luat initiativa fondarii acestui centru educational in urma cu cinci ani.

Intrucat am considerat ca nu este binevenita coabitarea dintre...

After school, before school, scoala de vara
Ingenium - grupa de performanta

Suntem un grup de cadre didactice cu studii superioare, cu experienta in invatamant, dar si in alte domenii. Am luat initiativa fondarii acestui centru educational in urma cu cinci ani.

Intrucat am considerat ca nu este binevenita coabitarea dintre gradinita si after school, desfasuram exclusiv programe cu scolari (after/before school, scoala de vara).

In fiecare an gazduim aprox. 20 de elevi, numar care ne permite sa ne ocupam cu atentie de toti copiii si face posibila stabilirea unor relatii apropiate atat intre copii, cat si intre copii si noi, adultii. Scolarii au nevoie, dupa patru ore de stat in banca la scoala, de un spatiu care sa reconstituie, pe cat posibil, atmosfera de acasa. Astfel, pe langa obligatoriile mese si scaune pentru lectii, sediul este mobilat cu fotolii, canapele si alte elemente care sa creeze o atmosfera calda, intima si relaxanta.
After School

Varianta I. Program standard plus
Standard + 2 optionale A (la alegere)

Dorim sa le trezim copiilor curiozitatea, dorinta de cunoastere, sa le educam discernamantul fata de valoare, calitate, bun gust, sa le punem la indemana instrumentele cu care, mai tarziu, isi vor modela personalitatea si isi vor desavarsi cultura. Copiii invata intr-un mediu care-i sustine in permanenta, concentrandu-ne pe individualitatea fiecaruia si pe nevoile specifice. Copiii sunt incurajati sa munceasca independent, in ritmul lor, profesorul lucrand cu fiecare in parte sau in grupuri mici.

Varianta II. Program ingenium – grupa de performanta
Standard + optionale A (toate sau partial, la alegere)

Am constatat in decursul anilor ca sistemul grupelor formate strict pe criteriul varstei nu da cele mai bune rezultate. Sunt vizibil dezavantajati copiii care manifesta un interes deosebit pentru invatatura, cunoastere, ale caror capacitati le permit desfasurarea unei game largi de activitati culturale si artistice.

Ca urmare, am decis formarea grupei de performanta Ingenium compusa din maximum 8 copii, de care se vor ocupa doua profesoare (matematica si limba romana-istorie), cu experienta in activitatea cu scolarii mici. Copiii vor beneficia de pregatire suplimentara personalizata si de un program special de asimilare a unor elemente de cultura generala (module interdisciplinare).

Admiterea in grupa de performanta se face in urma unui interviu, care vizeaza, in principal, descoperirea interesului copilului pentru cunoastere si studiu si a dorintei sale de a desfasura activitati culturale, artistice si sportive.

Standard

- Preluarea copiilor de la scoala;
- Masa de pranz;
- Relaxare;
- Pregatirea temelor, aprofundarea notiunilor primite la scoala;
- Gustare.

Optionale A

- Pregatire suplimentara, evaluari periodice;
- Limba engleza;
- Limba franceza;
- Arte plastice (origami, pictura s.a.);
- Street dance;
- Tenis de masa;
- Module de cultura generala (introducere in istorie, geografie, istoria artei, literatura);
- Vizite la muzee, iesiri in parc.

Optionale B

- Meditatii;
- Balet;
- Pian;
- Limba coreeana;
- Excursii;
- Alte activitati la propunerea parintilor.

La cerere, se asigura transportul copiilor acasa.
Pentru copiii care locuiesc in Crangasi-Giulesti se asigura transportul gratuit pana la Mega Image (Giulesti)/ B-dul Ceahlau.

Before School

Standard

- Primirea copiilor;
- Pregatirea temelor, aprofundarea notiunilor primite la scoala;
- Limba engleza;
- Masa de pranz;
- Transportul copiilor la scoala.

Optionale

- Meditatii;
- Module de cultura generala.

Scoala De Vara

Desi vacanta este destinata in mare parte distractiei, trebuie totusi sa antrenam mintea copilului, sa-i dezvoltam abilitatile, sa-l ajutam sa-si descopere talentele. Participarea la diverse activitati, alaturi de alti copii, va oferi copilului dvs. ocazia sa acumuleze cunostinte noi, sa se cunoasca mai bine pe sine si sa isi faca noi prieteni. Astfel, vacanta nu va fi plictisitoare, ci interesanta si palpitanta.

Standard

Supraveghere, pranz, activitati educativ-recreative, gustare (intre orele 8,00 si 18,00).

Activitati:

- Limba romana, dezvoltarea limbajului si a capacitatii de sinteza (lecturi, rezumate, compuneri);
- Teme de vacanta;
- Limba engleza;
- Desen, pictura, modelaj, bricolaj;
- Tenis de masa;
- Iesiri in parc.

Optionale

- Meditatii;
- Street dance;
- Excursii;
- Club copii, petreceri copii.

Adresa - Str. Constantin Stere nr. 45 (Domenii)
Contact – Iuliana Capraru – director C.E. ALTITUDINI – 0722.601.148
e-mail – altitudini@gmail.com
http://centrulaltitudini@blogspot.com

08:00 - 18:00

clasele I-IV - after school;
casele V-VIII - before school;

After School:
standard plus - 1000 RON
ingenium - grupa de performanta - 1300 RON;
before school - 700 800 RON

da

da

engleza;
franceza;
coreeana;

Optionale A
Optionale B

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

Opinii utilizatori

Contact After and before school Altitudini / Scoala de vara

Adresa

Constantin Stere, 45, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Domenii - 1 Mai
Site centrulaltitudini.blogspot.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.