• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school
; before school

After and Before school AristoTell

Programul After School din cadrul centrului AristoTell este adresat copiilor din clasele I-IV, V-VIII. Activitatile care se desfasoara in cadrul programului de after school sunt: predarea limbilor straine engleza, franceza, germana, initiere Pc, inot, karate, tenis, patinaj, role, dans, pian, vioara, curs de bune maniere, vizionarea de spectacole,...

Programul After School din cadrul centrului AristoTell este adresat copiilor din clasele I-IV, V-VIII. Activitatile care se desfasoara in cadrul programului de after school sunt: predarea limbilor straine engleza, franceza, germana, initiere Pc, inot, karate, tenis, patinaj, role, dans, pian, vioara, curs de bune maniere, vizionarea de spectacole, circ, teatru, operata pentru copii, vizite la gradina Zoologica, gradina Botanica, muzee, plimbari in parcurile Cismigiu, Herastau, Regina Maria, excursii.

program After School pentru copii din clasele I-IV 12:00 - 18:00;
program After School pentru copii din clasele V-VIII 08:00 - 11:30

pentru elevii claselor I - IV, V - VIII

transportul la domiciliu este contra cost in functie de distanta

engleza, franceza, germana

initiere PC, Word, Power Point, Excel, Access, Paint, internet, cursuri de inot, karate, tenis, patinaj, role, dans, pian, vioara, curs de bune maniere, vizionarea de spectacole la circ, teatru, opereta pentru copii, vizite la gradina zoologica, gradina botanica, muzee, plimbari in parcurile: cismigiu, herastrau, Regina Maria, excursii, sarbatorirea zilei de nastere la cerere, petreceri pentru copii - in week-end

curtea dotata cu tobogan, casuta, leagane

asistenta medicala permanenta

supraveghere si control permanent

sali de clasa special amenajate, sala de calculatoare, dormitor

Opinii utilizatori

After School
De Raul pe 23 Septembrie 2015

nu prea imi sta in fire sa las pareri pe net, pana la urma fiecare e liber sa afle singur dar chiar am ramas surprins de raportul calitate-pret de la aristokids.pustiul meu a trecut in cei mai buni din clasa de cand vine sa lucreze aici. transport ok la fel si mancarea..anul asta s-a mai marit putin pretul dar tot as zice ca merita comparativ cu preturile zonei adica 1300 Ron sau mai mult...

After School
De Doina pe 05 Noiembrie 2012

De multa vreme cautam un after-school in care personalul chiar sa isi dea interesul si rezultatele scolare ale feitei mele sa se imbunatateasca vizibil

Contact After and Before school AristoTell

Adresa

Lebedei, 25, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier: Piata Victoriei
Reper: la 200 m de Piata Victoriei, Ion Mihaleche, Titulescu, Romana, Banu Manta, Dorobanti
Site www.aristokids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.