• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
6 opinii
Program:
after school
; before school

After and Before School Yupy Club

After and Before School Yupy Club se afla in Bucuresti, in apropiere de statiile de metrou Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918.

After and Before School Yupy Club se afla in Bucuresti, in apropiere de statiile de metrou Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918.

program after school: 12:30 - 18:30;

program before school:

program scurt: 07:30 - 12:00;
program mediu: 07:30 - 17:00;
program lung: 07:30 - 19:00;

6 luni - 12 ani;

program after school: 700 RON

program before school:

program scurt: 500 RON
program mediu: 800 RON
program lung: 950 RON

transportul si preluarea copiilor de la scoala la after school se poate efectua la cererea parintilor;

bucatarie proprie;

limba engleza;

ateliere de pictura;
ateliere de fimo;
ateliere de limbi straine;
cursuri de informatica (jocuri si activitati didactice);
cursuri de dans;
cursuri de zumba;
cursuri de balet;
cursuri de arte martiale;
cursuri de tenis;
cursuri de inot (Stadionul National Lia Manoliu);

special amenjate pentru desfasurarea de activitati recreative;

psiholog;
asistenta medicala;
medic pediatru;

supraveghere si control permanent

sali de clasa primitoare;
dormitoare;
sala de sport;
bucatarie proprie;

Opinii utilizatori

Teme facute la timp, plus activitati de desen, pictura, engleza
De Florence pe 13 Ianuarie 2013

Mi-a luat mult timp pana sa gasesc un after bun. In zona mea, sectorul 3, Auchan, Billa nu prea exista ceva de calitate. Ma bucur ca s-a deschis YUPY. Mergeti macar sa vizitati, o sa va placa.

After and Before School Yupy Club
De Alexa pe 12 Ianuarie 2013

Imi place ca baietelul meu a devenit mai displinat, doarme la ore fixe, mananca foarte bine.
O recomand cu incredere!

100% multumita
De Cristiana pe 17 Octombrie 2012

Am dus baietelul de la 1 octombrie la aceasta gradinita si sunt foarte multumita, este fericit la gradi, ii place de doamnele care au grija de el si ii place mancarea. Dotarile sunt ok, iar preturile sunt mici fata de alte gradinite.

Multumim!
De Irina pe 16 Octombrie 2012

Draga Alina,

Iti multumim pentru mesajul tau!
De-abia asteptam sa o cunoastem pe Bianca!

Foarte frumos
De Alina pe 16 Octombrie 2012

Am fost la petrecerea de deschidere! Mi-a placut si o sa o duc pe fetita mea de la 1 noiembrie. Ma bucur ca s-a deschis o gradinita noua aproape de noi. Nu sunt 30 de copii intr-o grupa!

Contact After and Before School Yupy Club

Adresa

Aleea Cindrel, 31, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Gradinita YUPY se afla in Bucuresti, sectorul 3, in apropiere de statiile de metrou Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918
Site www.be-yupy.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.