• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Program:
after school
; before school

After and Before School Evrika

After and Before School Evrika ofera un program educational complet:
asistenta la efectuarea temelor, meditatii, programe de limbi straine, timp individual pentru lectura, auditii muzicale si multe alte activitati benefice pentru dezvoltarea sa.

After and Before School Evrika ofera un program educational complet:
asistenta la efectuarea temelor, meditatii, programe de limbi straine, timp individual pentru lectura, auditii muzicale si multe alte activitati benefice pentru dezvoltarea sa.

luni - vineri: 07:00 - 19:00;

pentru prescolari si scolari din ciclul primar si gimnazial;

preluarea copiilor de la scolile din apropiere se realizeaza gratuit de catre personalul nostru;

la cerere, asiguram si transportul copiilor de la scolile aflate la distanta (pretul se stabileste in functie de zona);

bucatarie proprie

engleza;
germana;
chineza;
italiana;
franceza

primirea copiilor;
gustare;
supraveghere si efectuarea temelor cu un cadru calificat;
activitati complementare: lecturi suplimentare, auditii muzicale, limba engleza etc;
masa;
suport pentru transportul copiilor la scoala;

activitati optionale:
meditatii;
limbi straine;
sah;
tehnici de utilizare a calculatorului;
pictura;
acivitati practice;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

aparate de supraveghere exterioara si interioara;

sali de curs iluminate natural;
sala de mese;
laborator tehnologia informatiei;
spatii de lectura si recreere;
biblioteca;
cabinet medical,
cabinet psihologic;
birou relatii cu parintii;
sala de receptie;
bucatarie;
grupuri sanitare la fiecare nivel;
curte interioara;

Opinii utilizatori

Gradinita Evrika
De Raluca T. pe 05 Decembrie 2013

Fetita mea este din 2012 la gradinita Evrika si pot spune ca sunt foarte multumita pentru alegerea facuta! Alexandra progreseaza frumos, in ritmul ei, ritm de copil normal, as spune eu, ca mama, este ingrijita, mananca singura, socializeaza frumos cu ceilalti copii. Cu personalul gradinitei ne-am inteles bine de la inceput si avem in continuare un dialog deschis si permanent. Doamna Angela este asistenta medicala de moda veche, devotata copiilor, stie multe despre acestia, ii ingrijeste si ii iubeste pe toti deopotriva. Locatia este de o curatenie exemplara si curtea interioara frumos amenajata. N-am nimic de reprosat. Imi vad linistita de serviciu cand imi stiu copilul la Evrika!

Irelevant
De Spataru pe 05 Decembrie 2013

Este irelevant mesajul dvs. Daca erati atat de nemultumit de ce a durat atat de mult sa scoateti copilul din mediul acela neprielnic, neprietenos? Mai ales ca era si contracost?
O zi daca simt ca copilului meu nu este tratat corect, retrag copilul indiferent unde este.
Nu uitati ca in ultimele 3 luni de cand va plangeti ca baietelul este bolnav mai tot timpul, este plin sezon al virozelor si boli de sezon. Nu uitati ca copilul este in colectivitate.
Eu cred ca daca erati suficient de informat, eventul de medicul copilului stiati ca gradinita, cresa nu sunt mediul familial si se va imbolnavi cu siguranta.
Unui copil de varsta 3,4 chiar si 5 ani, introdus in colectivitate ii trebuie o perioada lunga pentru a se imuniza pentru a face fata bolilor.
De ce nu ati atras atentia personalului gradinitei daca ceva nu era pe placul dvs?
Am avut si copilul la gradinita, am si la afterschool, nu pot spune decat ca nu este adevarat ce spuneti.

Pentru Sebastiana
De Daniela pe 05 Decembrie 2013

Draga Sebastiana, cum ai putut sa iti lasi copilul "care a implinit de curand cativa anisori" (sic!) intr-un asemena loc? Din luna mai pana in noiembrie? L-ai chinuit in mod constient? Doar ca sa nu pierzi banii? Postarea ta este fara comentarii!

After and Before School Evrika
De Sebastiana pe 18 Noiembrie 2013

Baietelul meu, care a implinit de curand cativa anisori, este la aceasta infernala cazarma care se numeste gradinita Evrika, din luna mai 2013. Sunt multe lucruri care lasa de dorit in interiorul gradinitei, mirosul care te intampina la intrare te da pe spate. Nu de putine ori baietelul a venit realmente plin de caca la fundulet acasa, semn ca educatoarele au alte treburi decat sa-i asiste sau sa-i invete ce si cum trebuie sa faca in procesul firesc de crestere. In fiecare saptamana venea lovit, cu vanatai sau rani deschise mai ales la nivelul fetei - copiii de acolo sunt kamikaze, batausi, iar de curand baiatelul a cazut in curte si nesupravegheat fiind s-a lovit si si-a spart capul. De 3 luni este in permanenta bolnav, racit, copiii sunt amestecati la grupe, cei mici de 1-2 ani cu cei mai mari de 4 ani.

Asistenta terorista care chipurile are grija de copii seamana cu o dictatoare, care-i timoreaza si-i sperie, nu de putine ori am vazut copii plangand isteric cand o vad.
Copilul nu a facut niciun progres de cand este la gradinita asta, nu a invatat poezii sau cantece, nu dovedeste ca educatoarele s-ar implica nici macar 10% in educarea lui.
Ca atare, am decis sa-l retragem pe baietel de la aceasta cazarma la sfarsitul acestei luni, macar sa nu pierdem banii pe care i-am dat.

After and Before School Evrika
De Manea Veronica pe 09 Aprilie 2013

Fetita mea are 5 anisori si jumatate si merge la aceasta gradinita de aproximativ doi ani. Ca de la mama la, mame, va spun cu toata sinceritatea ceea ce le-am spus si celor care lucreaza la Evrika: nu stiu exact ce anume, dar cu siguranta fac ceva foarte bine!

In calitate de mama panicoasa prin excelenta - ca sa zic asa - cred ca este singurul loc in care am incredere s-o las pe Iulia, chiar isi dau cu totii interesul, de la dna director pana la doamnele educatoare. Sunt persoane deosebite, cu mult bun simt si profesionalism.
Cat despre "mamaia asistenta" este o doamna. Si cu asta am spus tot.

De fapt, cred ca cel mai bine vorbesc faptele: am de gand sa imi inscriu cea de-a doua fetita la aceeasi gradinita groaznica, fara vitalele camere de supraveghere si sub dictatura aceleasi "mamaite".

Gradinita Evrika - cea mai buna optiune pentru copilul meu
De Carmen Toronila pe 09 Aprilie 2013

Fetita mea de 4 ani merge la aceasta gradinita de 1 an (calendaristic). Atat noi parintii cat si copilul suntem foarte multumiti. Eu sunt o mamica mai panicoasa din fire si in primul rand am cautat un loc unde copilul sa fie in siguranta, sa fie bine ingrijit si sa invete lucruri noi.

Consider ca acest loc este cel mai potrivit pentru copilul meu deoarece indeplineste toate aceste conditii. Intreg personalul angajat este foarte prietenos, profesionist, abordeaza cu deschidere sugestiile parintilor iar spatiul este amenajat corespunzator.

Cand vorbesc despre personal nu pot sa nu vorbesc despre d-na asistenta care acorda o atentie deosebita ingrijirii sanatatii copiilor. Sub aspectul usor dur pe care d-na il afiseaza la exterior, gasesti un suflet deosebit de cald si prietenos pe care copii il indragesc imediat.

Datorita acestei doamne copilul meu este mai sanatos, mananca mai bine si eu pot sa ma concentrez mai bine la locul meu de munca. Si pentru mine cele mai bune argumente sunt: sanatatea, progresele copilului si placerea cu care merge la gradi zi de zi.

Parerile sunt impartite. Ce pot spune dupa 2 ani de Evrika
De Crina Bobeica pe 09 Aprilie 2013

Fetita mea are 8 ani si merge la Evrika zi de zi, de aproape 2 ani. Am cautat si incercat cateva luni variante de afterschool pana am ajuns si aici (mai exact, am fost in 4 alte locuri din zona).

Cladirea este frumoasa cu incaperi bine organizate, curtea in care se joaca este suficient de mare si bine aranjata, atmosfera este calda si prietenoasa, personalul abordeaza cu deschidere sugestiile parintilor, conditiile sunt foarte bune din toate punctele de vedere.

Copiii sunt ingrijiti cum trebuie, iar pentru educatia lor se colaboreaza strans cu parintii. Sunt abordati diferentiat in functie de personalitate si de sugestiile noastre.
Exista personal medical specializat si cu experienta, psiholog care este apropiat de fiecare copil in parte, invatatori pentru supraveghere si sprijin la lectii, profesori pentru activitatile optionale specifice (limbi straine, pictura, dansuri, sah).
Cele mai bune argumente pentru mine sunt progresele copilului si placerea cu care merge zi de zi.

Dar, desigur, fiecare cu parerea lui.

After and Before School Evrika
De Diana pe 11 Martie 2013

Am avut copilul 3 zile la gradinita asta - nici vorba de camere de supraveghere, asistenta medicala isi depaseste atributiile si submineaza autoritatea educatoarelor, a urlat la copii cat eram eu acolo, daca vreti sa platiti peste o mie de lei pe luna ca o mamaie asistenta medicala sa va educe (=dreseze) copilul, atunci aici e locul.

Contact After and Before School Evrika

Adresa

Picturii, 16, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.evrika.org.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.