• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
before school
; after school

After School Tweety

After School Tweety este un loc sigur cu o ambianta placuta, in care copii dumneavoastra sunt supravegheati permanent si invata lucruri utile.

After School Tweety este un loc sigur cu o ambianta placuta, in care copii dumneavoastra sunt supravegheati permanent si invata lucruri utile.

program scurt 08:00- 12:30, 09:00- 13:00- fara mic dejun, program mediu: 08:00- 16:00, program lung: 08:00- 18:00, After School program 11:00- 19:00, Before School program 08:30- 12:30, la cerere programul se poate prelungi pana la ora 20

Sunt acceptati copii din clasele I – V

da

masa de pranz cu pachetel de acasa sau serviciu de catering, masa prin sistemul de catering se plateste separat, 15 Ron / zi

engleza, franceza, germana

desen, pictura, design vestimentar si decoratiuni interioare, modelaj in lut, muzica, teatru

curte

sali de studiu cu mobilier scolar adecvat, sali de joaca, 2 dormitoare, sala de mese, 2 bai, sali de creatie destinate muzicii, picturii, modelajului.

Opinii utilizatori

Contact After School Tweety

Adresa

Sergent Constantin Musat,, 63 , Bucuresti, Sectorul 5

Reper vis-a-vis de Petrom Salaj
Site www.tweety.com.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.