• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

After School Timtarabum - pentru scolari clasele I - IV

Timtarabum vine in completarea programului scolar cu o oferta educationala de after school, astfel incat copiii sa-si completeze si sa-si consolideze cunostintele insusite in cadrul programului scolar.

Astfel propunem un program care sa cuprinda efectuarea temelor sub indrumarea unui cadru didactic specializat, servirea pranzului si a...

Timtarabum vine in completarea programului scolar cu o oferta educationala de after school, astfel incat copiii sa-si completeze si sa-si consolideze cunostintele insusite in cadrul programului scolar.

Astfel propunem un program care sa cuprinda efectuarea temelor sub indrumarea unui cadru didactic specializat, servirea pranzului si a unei gustari, dar si participarea la diverse activitati optionale prin care sa invete si sa descopere lucruri noi si interesante.

Intr-un spatiu dedicat activitatilor de tip after school, fiecarui copil i se asigura suportul pentru a-si însusi notiunile în ritm propriu, respectând particularitatile de vârsta si individuale.

Programul nostru de after-school nu include televizorul sau jocurile video.

Programul zilnic este de la 11:30 la 18:00 si cuprinde:

- preluarea copiilor de la scoala;
- servirea mesei calde de pranz (2 feluri principale si desert);
- efectuarea temelor cu invatator specializat, efecuarea de exercitii suplimentare ce conduc la aprofundarea materiilor si efectuarea permanenta de testari suplimentare pentru verificarea evolutiei copilului;
- gustare (fructe, lactate, prajituri de casa);
- activitati recreative in spatiul special amenajat
- la cerere se pot organiza activitati optionale contra cost (sah, actorie, engleza, franceza, ateliere de creatie).

Tarif 900 RON / luna.

Timtarabum are program permanent de functionare, inclusiv in perioada vacantelor, si, de asemenea, la cererea parintilor functionam si pe parcursul vacantei de vara, inscrierea pentru aceasta perioada fiind optionala (in lunile iulie si august).

Pentru a veni in intampinarea dvs. va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de oferte promotionale:

- Copiii inscrisi la after school beneficiaza de reduceri la petrecerile organizate cu ocazia zilelor de nastere in cadrul locului de joaca Timtarabum;

- Daca ne recomandati si aduceti cu dvs. un alt elev, beneficiati de o reducere de 50 RON / luna, pe durata unui an de colaborare, pretul final fiind de 850 RON / luna;

- Daca achitati intr-o singura transa, la inceputul unui an de colaborare, toata taxa aferenta intregului contract (perioada septembrie 2012 – iunie 2013), beneficiati de o reducere totala de 10%, pretul final fiind de 810 RON / luna;

- Pentru inscrierea mai multor copii din aceeasi familie, tariful pentru fiecare copil in parte este de 850 RON / luna.

Inscrierea se considera valabila in momentul semnarii contractului, completarii fisei de inscriere si a achitarii avansului reprezentand taxa aferenta primei luni de activitate.

zilnic, luni - vineri: 11:30 - 18:00

6 - 11 ani;

900 RON / luna

se asigura transport la cerere ( de la scoala la sediul nostru )

masa de pranz si gustare;

propunem un program care sa cuprinda efectuarea temelor sub indrumarea unui cadru didactic specializat, servirea pranzului si a unei gustari, dar si participarea la diverse activitati optionale prin care sa invete si sa descopere lucruri noi si interesante;

da

supraveghere si control permanent;

Opinii utilizatori

Contact After School Timtarabum - pentru scolari clasele I - IV

Adresa

Jean louis Calderon, 68, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.timtarabum.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.