• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Program:
after school
; before school

After School The Little Artist

Centrul educational The Little Artist isi desfasoara activitatea intr-o cladire proiectata special pentru sistemul educational -cursuri, spectacole de teatru si muzica), cu spatii largi si luminoase 800 mp. Gradinita este structurata pe grupe cu predare in limbile romana,germana -incepatori si avansati si engleza incepatori si avansati.

Centrul educational The Little Artist isi desfasoara activitatea intr-o cladire proiectata special pentru sistemul educational -cursuri, spectacole de teatru si muzica), cu spatii largi si luminoase 800 mp. Gradinita este structurata pe grupe cu predare in limbile romana,germana -incepatori si avansati si engleza incepatori si avansati.

program scurt 08:00- 12:30
program mediu 08:00- 13:30
program prelungit 08:00- 18:30
program scurt 12:30- 16:30

cursurile se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3- 14 ani

program scurt 08:00 - 12:30 750 RON
program mediu 08:00 - 13:30 930 RON
program prelungit 08:00- 18:30 1120 RON
program scurt 12:30- 16:30- 580 RON
program prelungit 12:30- 18:30- 680 RON

meniul zilnic al copiilor este preparat în bucataria proprie si consta intr-un meniu sanatos, diversificat si adecvat varstei

engleza, germana, italiana, spaniola, franceza

dans, muzica instrumentala, actorie, karate, arte platice, initiere calculator

loc de joaca in curtea exterioara de 150 mp

asistenta medicala, consiliere psihologica

supraveghere si control permanent

dotari interioare si exterioare ultramoderne

Opinii utilizatori

After School The Little Artist
De LILIANA ENE pe 15 Iunie 2011

Totul este perfect. Am copilul acolo si in 9 luni vorbeste curent lb. germana. Este fantastic. Sunt prea buni.

Contact After School The Little Artist

Adresa

Calea Victoriei , 155 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper Bl.D1, Ap.42
Site www.thelittleartist.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.