• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Program:
after school
; before school

After School Smart Buzau

After School Smart Buzau ofera cursuri de limbi straine, efectuarea temelor si activitati distractive pentru copii.

After School Smart Buzau a deschis Clubul de limba engleza - meditatii la engleza in cadrul clubului. Prichindeii intre 3-7 ani sunt asteptati sambata de la 09:30 - 11:30 sa invete engleza jucandu-se printre...

After School Smart Buzau ofera cursuri de limbi straine, efectuarea temelor si activitati distractive pentru copii.

After School Smart Buzau a deschis Clubul de limba engleza - meditatii la engleza in cadrul clubului. Prichindeii intre 3-7 ani sunt asteptati sambata de la 09:30 - 11:30 sa invete engleza jucandu-se printre prieteni.

Pentru elevii peste 7 ani, cursurile vor avea loc in timpul saptamanii, de la 18:00 la 19:30. Se lucreaza in grupe restranse, de maxim 5 copii.

program lung 11:30 - 17:30;
meditatii Club engleza 18:00 - 19:30

incepand cu varsta de 6 ani pana la 10 ani

program lung 400 RON
masa 8,5 RON / zi
meditatii engleza: 30 RON / sedinta

in sistem catering

engleza;
germana

limba engleza zilnic;
cursul de dans;
muzica;
meditatie la engleza in Club Smart
cursul de pictura;

curtea este locul unde copiii se relaxeaza si desfasoara activitati motrice distractive

supraveghere si control permanent

4 sali mari de clasa;

Opinii utilizatori

Smart After School Buzau
De Laura pe 01 Octombrie 2010

Cat de interesant e la Smart After School Buzau, si ce parere au copiii care il frecventeaza, vedeti pe site-ul www.smartafterschool.ro. Imaginile vorbesc cel mai bine!

Contact After School Smart Buzau

Adresa

Al. Marghiloman, 103, Buzau, Buzau

Site www.smartafterschool.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.