• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Program:
after school

After School Sandra

After School Sandra isi desfaoara activitatea in cartierul Titan din Sectorul 3 Bucuresti, strada Liviu Rebreanu nr. 30A, la etajul 1.

After School Sandra isi desfaoara activitatea in cartierul Titan din Sectorul 3 Bucuresti, strada Liviu Rebreanu nr. 30A, la etajul 1.

program scurt: 12:00 - 16:30;
program standard: 12:00 - 18:30;
program pentru rezolvarea temelor 14:30 - 16:30;

program scurt: 480 RON
program standard: 580 RON
program pentru rezolvarea temelor: 300 RON

se asigura transport

in sistem catering

limba engleza;
limba franceza;

efectuarea temelor;
optional - cursuri de dansuri moderne, arte martiale, inot si tenis;

supraveghere si control permanent;

3 sali de clasa;
2 sali de mese;
o minisala de sport;
grupuri sanitare special gandite pentru copii;

Opinii utilizatori

A aparut la momentul potrivit si a fost chiar peste asteptari
De Mihaela Ioja pe 22 August 2013

Asa cum ziceam, a aparut la momentul potrivit, aproape de casa si totul este placut pentru noi si fetita. Si eu am avut emotii ca nu se va acomoda, dar iata ca a trecut anul scolar si chiar ii este dor de after. Multumim pentru tot. Va recomand daca stati in zona sa aduceti copilul la Sandra After School.

Impresii after
De Gabi anton pe 29 Octombrie 2012

Imi duc fetita de clasa a V-a la after Sandra de la inceputul anului scolar. Inca de la prima intalnire am ramas placut impresionata de modul de lucru cu copiii. In tot ceea ce se face, se face cu mult suflet, si asta se vede in comportamentul copilului. Fetita mea avea o reticenta fata de After si am avut mari emotii dc se va acomoda, daca va mai vrea sa mearga, dar mi-am dat seama din prima clipa ca este pe gustul ei. Sunt foarte incantata si multumita si recomand cu drag si la alte persoane.

Numai de bine
De EKENA OPREA pe 16 Octombrie 2012

Din luna septembrie fetita mea de 7 ani este la After School Sandra si sunt foarte multumita. Ambianta este placuta: totul este nou, modern, curat, personalul calificat creaza o atmosfera familiara in care joaca se imbina cu pregatirea temelor. Ma bucur ca exista un astfel de loc in care am siguranta ca micuta mea este pe maini bune, este luata de la scoala, mananca (pana acum nu s-a plans ca nu iar fi placut ceva ), isi face temele, iar la sfarsit ne ramane timp sa ne mai si jucam un pic. Va recomand cu caldura aceasta institutie.

Contact After School Sandra

Adresa

Liviu Rebreanu, 30A, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Cartierul Titan
Site www.sandra-afterschool.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.