• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school
; de VARA

After-School Ramnicu Sarat

Programul After-school este conceput astfel incat sa raspunda profilurilor de dezvoltare psihosomatica a copilului si presupune:

servirea mesei de pranz;
timp pentru relaxare sau somn ( decizia apartine parintilor);
efectuarea temelor si pregatirea lectiilor pentru a doua zi;
servirea gustarii;
desfasurarea unor activitati...

Programul After-school este conceput astfel incat sa raspunda profilurilor de dezvoltare psihosomatica a copilului si presupune:

servirea mesei de pranz;
timp pentru relaxare sau somn ( decizia apartine parintilor);
efectuarea temelor si pregatirea lectiilor pentru a doua zi;
servirea gustarii;
desfasurarea unor activitati optionale (ateliere de creatie, pregatire limbi straine, cultura civica, cluburi);

12:30 - 18:00

7 - 12 ani

400 RON (la care se adauga taxa pentru masa si transport)

5 RON / zi

10 RON / zi (include si o gustare)

franceza si engleza

After School functioneaza in cadrul Centrului de Cercetari Stiintifice, Studii si Practica Universitara Ramnicu Sarat si este un loc in care o echipa de cadre didactice cu experienta organizeaza eficient timpul copiilor dumneavoastra dupa terminarea programului de scoala.
Programul After-school este conceput astfel incat sa raspunda profilurilor de dezvoltare psihosomatica a copilului si presupune:
Servirea mesei de pranz;
Timp pentru relaxare sau somn ( decizia aparþine parintilor);
Efectuarea temelor si pregatirea lectiilor pentru a doua zi;
Servirea gustarii;
Desfasurarea unor activitati optionale (ateliere de creatie, pregatire limbi straine, culturã civica, cluburi)

interior si exterior

asistenta medicala este asigurata permanent de personal calificat

supraveghere permanenta

Pana in acest moment dispunem de:
sediu central si ferit totodata de zgomotul urban;
sala moderna pentru activitati curente;
sala moderna pentru cursuri, dezbateri si prezentari;
biblioteca proprie;
spatiu exterior pentru joaca si relaxare;
sistem video de supraveghere online;
dotari cu echipament sanitar si de prim ajutor;
dotari cu material didactic si tehnica de lucru.

Opinii utilizatori

After-School Ramnicu Sarat
De Marinescu pe 31 Ianuarie 2012

Bravo baieti! Ma bucur ca exista asa ceva si in Ramnicu Sarat!

Felicitari!
De Paul pe 31 Ianuarie 2012

O idee de nota 10!

Contact After-School Ramnicu Sarat

Adresa

Nicolae Balcescu, 2 B, Buzau, Amaru

Reper In spatele Salii Municipale de Sport, cu intrare prin partea dreapta a salii;
Site psihoart.wgz.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.