• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Program:
after school

After School Little Einstein Sibiu

After School Little Einstein Sibiu are ca principal scop sa ofere o educatie de calitate copilului dumneavoastra, precum si un mediu afectiv propice dezvoltarii sale intelectuale si psiho-emotionale.

Activitatile propuse de noi sunt astfel concepute pentru a incuraja participarea activa in invatare, efectuarea temelor devenind astfel o...

After School Little Einstein Sibiu are ca principal scop sa ofere o educatie de calitate copilului dumneavoastra, precum si un mediu afectiv propice dezvoltarii sale intelectuale si psiho-emotionale.

Activitatile propuse de noi sunt astfel concepute pentru a incuraja participarea activa in invatare, efectuarea temelor devenind astfel o activitate placuta si angrenanta.

In cadrul afterschool-ului se lucreaza cu grupe reduse de elevi din clasele I-V.

After School Little Einstein Sibiu ofera elevilor un program de pregatire conform programei scolare prin activitati zilnice curriculare si extracurriculare;
program normal: 12:00 - 18:00

7 - 11 ani, respectiv clasele I - V

se asigura transportul de la unitatile de invatamant la sediul Little Einstein After School

se asigura servirea mesei de pranz in conditii igienico-sanitare deosebite

germana;
engleza

meditatii zilnice limbi straine;
matematica;
limba romana;
lectura;
pictura;
vizite muzee, biblioteci;
invatarea unui instrument;
jocuri logico-matematice si de indemanare

Little Einstein dispune de curte interioara;
este vis-a-vis de un parc pentru copii

asistenta sanitara si psihologica

conditii de siguranta asigurate

spatiu si dotari deosebite

Opinii utilizatori

After School Little Einstein Sibiu
De Florin pe 08 Ianuarie 2011

Va felicit si va urez succes!

After School Little Einstein Sibiu
De Doina I. pe 29 Septembrie 2010

Felicitari pentru o idee deosebita care vine in sprijinul nostru al parintilor. Trebuie sa recunosc, invatamantul primar este la pamant. Va urez mult, mult succes.

After School Little Einstein Sibiu
De Codruta pe 06 Septembrie 2010

Va multumim pentru aprecieri. Reusita noastra se datoreaza in egala masura eforturilor noastre cat si muncii depuse de copii si interesului permanent manifestat de parintii acestora.

After School Little Einstein Sibiu
De Olimpiu p. pe 17 August 2010

Sunt cei mai buni din Sibiu din toate punctele de vedere.

After School Little Einstein Sibiu
De Adrian pe 08 August 2010

Fam dr.Iliut a avut baiatul in anul scolar trecut la Little Einstein si sunt foarte incantati de rezultatele copilului, doamna a declarat si la televiziune intr-un interviu ca este foarte multumita, cadrele sunt profesionisti in domeniu, conditiile sunt de cea mai buna calitate.

After School Little Einstein Sibiu
De Mia pe 08 August 2010

Este foarte faina scoala, iar cadrele sunt de treaba. Am vazut caietele de meditati si chiar se lucreaza cu elevii. Era si un elev mai mare din clasa a V-a lucra la tabla la germana ca au mai multe clase. Au si sala de mese, foarte curat peste tot, baile si de baieti si de fete, totul deosebit chiar nu am mai vazut asa in Sibiu, ordine si liniste. Daca asigura si transport de la scoala merita ca am liniste.

After School Little Einstein Sibiu
De EMILIA R. pe 08 August 2010

M-am interesat de acest after si an auzit numai lucruri bune. Tot personalul este format numai din profesori si mai mult am inteles ca fac meditatii zilnice la toate disciplinele, iar conditiile sunt ok. Au un program foarte placut pentru copii (aerobic, jocuri de logica, pictura, muzica), cred ca merita, pretul este rezonabil pentru ce ofera.

Sunt intradevar profesionisti.
De MARIA B. pe 07 August 2010

Suntem foarte incantati de evolutia scolara a copilului nostru. Dupa inscrierea la after rezultatele sunt extraordinare la toate materiile de studiu.Sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.Avem o comunicare deosebita cu cadrele didactice si cu administratorul. Sunt conditii deosebite la acest after school,se asigura un climat pe care copii il adora atat pe timpul scolii, dar mai ales in vacante. Le urez mult succes pentru ca au initiat ceva extraordinar.

Contact After School Little Einstein Sibiu

Adresa

Gheorghe Titeica , 2A, Sibiu, Sibiu

Reper Vis-a-vis de parcul pentru copii aflat in apropierea Complexului Trei Stejari
Site www.littleeinsteinsibiu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.