• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

After School Lions

Pentru cei ai caror copii au ajuns pe bancile scolii, oferim serviciul de After School "Lions". Acesta este locul ideal, unde copiii isi vor consolida si aprofunda studiile scolare, unde vor lua masa de pranz, isi vor face temele cu o invatatoare calificata, vor dormi si vor participa la celalalte activitati recreative din gradinita si...

Pentru cei ai caror copii au ajuns pe bancile scolii, oferim serviciul de After School "Lions". Acesta este locul ideal, unde copiii isi vor consolida si aprofunda studiile scolare, unde vor lua masa de pranz, isi vor face temele cu o invatatoare calificata, vor dormi si vor participa la celalalte activitati recreative din gradinita si nu numai.

Obiectivul nostru este formarea personalitatii, antrenarea comunicarii si dezvoltarea aptitudinilor copiilor dumneavoastra.

Programul After School Lions:
organizeaza eficient timpul copilului dupa programul de scoala;
sustine activitatea de invatare de la scoala punand accent pe dezvoltarea unei personalitati autonome si pe obtinerea succesului scolar;

After School Lions ofera o experienta inedita copiilor dumneavoastra prin:
efectuarea temelor sub indrumarea cadrelor didactice cu pregatire si experienta psihopedagogica;
personalul calificat (invatatori si profesori de specialitate) asigura copiilor o temeinica pregatire scolara, respectand individualitatea si personalitatea fiecarui copil;
atelier de dezvoltare personala prin joc si poveste cu personal calificat;
organizare de cursuri optionale: pictura si modelaj, engleza, franceza, club de teatru si dictie, dans modern, inot, tenis;
activitati extracrriculare: vizite la Zoo, Gradina Botanica, muzeu, circ, teatru, opereta, cinematograf, excursii, tabere;
spatiu special amenajat pentru joc si relaxare;
masa de pranz si gustare in regim catering;
program flexibil;
posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe optionale;
evaluare psihologica;
consumabile de unica folosinta;
purificatoare de aer;

11:30 - 18:00

7 - 12 ani ( clasele I - IV )

850 RON

la cerere

in regim catering

engleza;
franceza;

in cadrul programului pentru elevii claselor I – IV, after school "Lions" ofera urmatoarele servicii:
- preluarea copiilor de la scoala;
- masa de pranz;
- somn;
- gustare;
- efectuarea temelor cu personal de specialitate;
- limba engleza;
- activitati optionale;

sala de joaca;
curte 300 mp;

cabinet medical propriu;

spatii special amenajate pentru copii;
contract cu firma de paza;

After School Lions este pozitionat intr-o zona linistita, dar in acelasi timp extrem de accesibila (Reper: Antena 1), beneficiaza de un spatiu educativ generos, cu dotari moderne si un spatiu de joaca in aer liber amenajat corespunzator, care permite desfasurarea unui program educational de calitate;

dotari:
mobilier specific varstei;
aparatura audio - video moderna;
materiale didactice diverse;
biblioteca cu carti specifice varstei;
diverse jocuri de atentie, de memorie, de logica;
sala de mese;
calculatoare;
grupuri sanitare cu aparatura conform normelor europene;

Opinii utilizatori

Contact After School Lions

Adresa

Marinarilor, 30, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Baneasa - Antena 1
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.