• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

After School Kids Culture Club

After School Kids Culture Club este un centru cultural-educativ pentru copii, deschis insa si pentru parinti si bunici, prieteni sau frati curiosi.

After School Kids Culture Club este creat pentru copiii care frecventeaza cursurile scolii primare (clasa 0 sau pregatitoare si clasele I – IV, respectiv 6-10 ani).

Se pune...

After School Kids Culture Club este un centru cultural-educativ pentru copii, deschis insa si pentru parinti si bunici, prieteni sau frati curiosi.

After School Kids Culture Club este creat pentru copiii care frecventeaza cursurile scolii primare (clasa 0 sau pregatitoare si clasele I – IV, respectiv 6-10 ani).

Se pune acccent pe lucrul individualizat in efectuarea temelor pentru ziua urmatoare. Numarul maxim de copii dintr-o grupa este de 5 copii, intr-o grupa de lucru sub supravegherea si indrumarea unui singur invatator - pedagog.

program scurt: 12:00 – 17:00;
program normal: 12:00 – 18:00;
program lung: 12:00 – 20:00;

clasele I – IV, respectiv 6 - 10 ani;

program scurt: 12:00 – 17:00;
program normal: 12:00 – 18:00;
program lung: 12:00 – 20:00;

masa de pranz;
gustari;

limba engleza se studiaza zilnic, gratuit, timp de 60 minute, in care copiii beneficiaza de activitati conversaţionale, auditii, exercitii de citit- scris, lectura suplimentara;

efectuarea temelor sub supravegherea si indrumarea permanenta a unui invatator;
pregatirea suplimentara in functie de nevoile academice ale fiecarui copil;
zilnic, activitati de limba engleza desfasurate cu profesor de specialitate;
activitati de arte plastice si decorative, incluzand: desen, pictura, colaj, modelaj, linogravura, ilustratie de carte, desfasurate cu artisti plastici;
activitati la alegere: lectura, caligrafie, origami, tangram, quilling, impletituri din lana, confectionare bijuterii, activitati casnico-gospodaresti (gastronomie, gradinarit), sah, fotorafie si turism;
jocuri didactice, de cooperare si activitati de relaxare;
vizite, excursii, tabere tematice organizate in perioada vacantelor scolare si in saptamana “Scoala Altfelµ
la acest pachet de baza se pot adauga alte activitati optionale, desfasurate dupa ora 17.00, conform dorintei parintilor.

activitati optionale:

limba germana;
limba franceza;
limba spaniola;
curs de magie;
teatru si marionete;
abilitati de viata;
dans si aerobic;
instrument muzical;
plata activitatilor optionale se face separat;

activitati de week-end: petreceri pentru copii, ateliere de creatie;

activitati lunare: activitati comunitare intergenerationale desfasurate intre copii – parinti sau copii – bunici, cursuri de parenting;

activitati semestriale, desfasurate in timpul vacantelor: excursii tematice de o zi, vizite la muzee, vizionarea de spectacole pentru copii, tabere;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

supraveghere si control permanent;

imobil luminos si spatios, proaspat renovat;
sali de curs dotate cu mobilier care respecta normele europene de siguranta, precum si mijloace specifice desfasurarii actului educational în conditii optime: videoproiector, tabla;
sala de mese;
grupuri sanitare;
curte;
biblioteca;
ludoteca;

Opinii utilizatori

Contact After School Kids Culture Club

Adresa

Vasile Lascar, 69, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Gemeni / Spitalul Cantacuzino, la jumatatea distantei dintre Bd. Dacia si Str. Maria Rosetti
Site www.kidscultureclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.