• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

After School Iulia Pantazi

Programul After School Iulia Pantazi s-a constituit din dorinta de a veni in sprijinul parintilor si in egala masura a scolarilor mici.

Stim ca debutul scolaritatii reprezinta o perioada de masive acumulari intelectuale si cea mai importanta achizitie de experienta adaptativa a vietii.

Este important pentru copilul de 6-7 ani sa...

Programul After School Iulia Pantazi s-a constituit din dorinta de a veni in sprijinul parintilor si in egala masura a scolarilor mici.

Stim ca debutul scolaritatii reprezinta o perioada de masive acumulari intelectuale si cea mai importanta achizitie de experienta adaptativa a vietii.

Este important pentru copilul de 6-7 ani sa porneasca cu un “start” bun in adaptarea la aceasta etapa din viata lui: scoala.

Functionam intr-o vila, cochet amenajata situata intr-o zona centrala si linistita, cu acces la mijloace de transport si combinam munca de pregatire cu activitati de dezvoltare si petrecere a timpului liber, atat in interior cat si in curtea amenajata.

Personalul este calificat pentru fiecare serviciu pe care il oferim.

Dotari corespunzatoare activitatilor de tip scolar si extra-curricular, respectiv:

Sala de clasa, mobilier scolar adecvat, sistem computer (numai pentru activitatile adecvate), tabla de monitorizare, panouri vizuale, orare vizuale (cu imagini si pictograme);

Sala de stimulare psihomotorie (aparatura adecvata corectarii pozitiei, mersului, lateralitatii, stimularea motricitatii fine – grosiere, seturi alfresco si scogym - www.wesco.ro);

Sala de odihna dotata cu paturi structurate si paravane de separare;

Sala de mese cu mobilier adecvat igienico - sanitar;

Spatiile detin grupuri sanitare - individuale;

Curtea amenajata (in curs de amenajare cu mobilier adecvat jocului in aer liber - lada de nisip, topogan, leagan, spatiu verde).

11:30 - 12:30 - preluarea copiilor;
12:30 - 13:00 - masa de pranz;
13:00 - 18:00 - program ( somn, teme, activitati);
18:00 - 18:30 - preluarea copiilor de catre parinti;

7 - 11 ani

800 RON

100 RON, la cerere

inclusa in pret;

engleza;

evaluarea aptitudinilor si talentelor (evaluarea nivelului de dezvoltare psihologic prin utilizarea instrumentelor adecvate);
limba engleza;
cursuri de parenting corelate cu nevoile individuale;
programe de dezvoltare a relatiei copil - parinte;
cursuri origami;
cursuri de dans;

curtea amenajata (in curs de amenajare cu mobilier adecvat jocului in aer liber - lada de nisip, topogan, leagan, spatiu verde);

da

supraveghere si control permanant

sala de clasa;
mobilier scolar adecvat;
sistem computer (numai pentru activitatile adecvate), tabla de monitorizare;
panouri vizuale;
orare vizuale (cu imagini si pictograme);

Opinii utilizatori

Contact After School Iulia Pantazi

Adresa

Ion Racoteanu , 1, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Sediu Zepter din Vitan
Site www.centru-iuliapantazi.info
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.