• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Program:
after school

After School Inna

After School Inna ofera servicii de pregatire scolara zilnica si supraveghere elevilor din clasele I - IV. After School Inna dispune de dotari corespunzatoare desfasurarii activitatilor de tip scolar si extra-curriculare biblioteca scolara, mijloace de invatamant audio - video, retea calculatoare, orga electronica, jocuri si materiale didactice....

After School Inna ofera servicii de pregatire scolara zilnica si supraveghere elevilor din clasele I - IV. After School Inna dispune de dotari corespunzatoare desfasurarii activitatilor de tip scolar si extra-curriculare biblioteca scolara, mijloace de invatamant audio - video, retea calculatoare, orga electronica, jocuri si materiale didactice. Programul after school mai ofera asistenta medicala si asistenta psiho-pedagogica.

program scurt 12:00 - 16:30
program lung 12:00 - 19:00

se adreseaza elevilor din clasele I - IV

program scurt 600 RON + 11 RON /zi mesele
program lung 700 RON + 11 RON / zi mesele

se asigura transport - 20 Euro taxa fixa lunara + 0.20 Euro / km

in regim de catering

engleza

auditii muzicale, bune maniere, educatie rutiera, jocuri si activitati sportive in aer liber, pictura, jocuri educative, vizionare de filme adecvate varstei, auditie de povesti / povestiri, arte plastice, dans sportiv, muzica, initiere calculator

curte proprie special amenajata pentru desfasurarea de activitati recreative

asistenta medicala pediatrica permanenta prin colaborarea cu medicul pediatru, vizite si controale regulate

supraveghere si control permanent

6 sali de clasa luminoase si spatioase, amenajate cu mobilier didactic, dotate cu materiale didactice si mijoace de invatamant corespunzatoare, sala de mese, 6 bai, 2 bucatarii, 3 sali de primire cu vestiare

Opinii utilizatori

After School Inna
De Alice pe 12 Septembrie 2012

In afara de pozitie buna nu pot spune mare lucru. Mesele nu se afiseaza, ingrijitoarele sunt ca la gradinitele de stat, invatatoarele - aici depinde cum nimeresti - in general pensionate sau la varsta pensionarii, oricum una dintre ele imi ajuta copilul sa-si faca tema gresit, iar cand am atras atentia nu a mai ajutat-o deloc in afara de minim obligatoriu -adica "supraveghere pe perioada temelor". Exista si program de vacanta dar e de preferat sa aveti un bunic ceva. Dimineata isi completeaza teme de vacanta, iar dupa pranz merg cu orele in parc. Zilnic- a, si trebuie sa aiba bani de apa la ei, afterul nu se ingrijeste de perioada asta. Transportul este asigurat doar daca scoala e departe- pentru scoala 52 de exemplu, se merge pe jos - fie ploaie fie nameti si temperaturi de -20 de grade. Limba engleza se face bine, este singurul lucru bun inclus in taxa minima care ajunge pe la vreo 1000 si ceva de lei, fara a socoti optionalele si biletele ajunse la parinti cu liste de rechizite pentru rezerva generala - gen top de hartie xerox?! Deci, eu zic sa nu mai dam banii fara sa avem nicio pretentie si nici un fel de respect fata de munca noastra, sa cautam bine locul in care lasam copilul, sa ne asiguram ca persoanele pe care le creditam cu raspundere sunt capabile de moralitate macar.

O alegere inspirata
De Ramona pe 06 Decembrie 2011

Personal atent si dedicat copiilor, dotari, pozitie excelenta, curte. Curatenie impecabila si atentie deosebita la detalii. Atmosfera calda, familiala in care copilul meu s-a integrat din prima zi. Felicitari si tineti-o tot asa!

Contact After School Inna

Adresa

Matei Elina Voievod, 14A , Bucuresti, Sectorul 2

Reper In imediata apropiere a unor scoli de prestigiu Scoala Jose Marti (56), Scoala Iancului (52) si Scoala Nr. 49
Site www.innaafterschool.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.