• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; de VARA

After School Godess Royal

After School Godess Royal are sediul in imediata apropiere a City Mall. Dispune de sali de clasa primitoare, dotate cu mobilier si rechizite adecvate scolarilor.

Grupele sunt constituite dintr-un numar de maximum 10 - 12 copii.
Activitatile recreative, precum si anumite activitati optionale se desfasoara in aer liber, in curtea...

After School Godess Royal are sediul in imediata apropiere a City Mall. Dispune de sali de clasa primitoare, dotate cu mobilier si rechizite adecvate scolarilor.

Grupele sunt constituite dintr-un numar de maximum 10 - 12 copii.
Activitatile recreative, precum si anumite activitati optionale se desfasoara in aer liber, in curtea proprie.

elevi ai claselor I - IV;

program simplu: 450 RON;
program optim: 750 RON;
program complet: 900 RON;

la cerere se asigura transport

limba engleza;

vizite la muzee, gradina zoologica, gradina botanica;
excursii si tabere (de vara si de iarna);
circ, teatru, film;
petreceri organizate la sfarsit de saptamana;
organizare miniclub in care cadre didactice cu studii de specialitate, descopera/cultiva talentele copiilor in ceea ce priveste: literatura, poezia, muzica, dansul, pictura, invatare limbi straine europene (engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza);
la miniclub se pot inscrie si copii care nu frecventeaza after school;
in perioada vacantei mari, functioneaza "scoala de vara" pentru care programul si activitatile sunt flexibile si se pot stabili de comun acord cu parintii;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

WebCam Liv;
camere de supraveghere;

Opinii utilizatori

Contact After School Godess Royal

Adresa

George Bacovia, 6, Bucuresti, Sectorul 4

Reper City Mall
Site www.godessroyal.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.