• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Program:
after school

After School Fairy Tale

After School Fairy Tale ofera urmatoarele servicii: preluarea copilului de la scoala, servirea mesei de pranz (pachetel de acasa), efectuarea temelor sub supravegherea personalului calificat, gustare la ora 17:00.

After School Fairy Tale organizeaza activitati recreative cum ar fi : iesiri in parc, vizionarea filmelor si a desenelor...

After School Fairy Tale ofera urmatoarele servicii: preluarea copilului de la scoala, servirea mesei de pranz (pachetel de acasa), efectuarea temelor sub supravegherea personalului calificat, gustare la ora 17:00.

After School Fairy Tale organizeaza activitati recreative cum ar fi : iesiri in parc, vizionarea filmelor si a desenelor animate, jocuri, educatie fizica, cerc de poezii si povesti.

After School Fairy Tale va ofera urmatoarele cursuri optionale pentru micutii dumneavoastra: initiere calculator, cursuri de canto, pian, dans sportiv, pictura pe sticla, lemn, in ulei.

11:30 - 19:00

After School Fairy Tale se adreseaza scolarilor claselor I-IV

500 RON

transportul de la After School la domiciliu este optional

engleza, franceza, spaniola, italiana

calculator, canto, pian, dans sportiv, pictura pe sticla, lemn, in ulei, iesiri in parc, vizionarea filmelor si a desenelor animate, jocuri, educatie fizica, cerc de poezii si povesti

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

supraveghere si control permanent

materiale didactice moderne, mobilier nou

Opinii utilizatori

Tot respectul
De Andreea diaconescu pe 04 Noiembrie 2009

Foarte multumita de serviciile After School Fairy Tale.

super ok
De Mihaela pe 28 Septembrie 2009

Baietelul meu este in clasa a 3-a si este in al 2-lea an de stat si de invatat alaturi de fete. L-am avut la un alt after, dar din pacate la scoala nu avea rezultatele pe care mi le doream , din cauza ca erau destul de multi la supravegheat si nu aveau timp sa se ocupe de toti. pot spune ca si din punct de vedere financiar era mai scump acolo. Se punea accent in special pe joaca.
Din fericire am auzit de fete de la niste prieteni care au fost incantati si le-au recomandat. Baietelul meu la inceput era reticent si nu-i placea nimic, dar dupa prima saptamana dorea sa vina la afer si sambata si duminica, iar asta datorita fetelor. Eu va recomand cu caldura acest after si cu siguranta veti dori sa veniti si la anul.

After School Fairy Tale
De Liviu manoliu pe 28 Septembrie 2009

Un after school de nota 10!

After School Fairy Tale
De Maria dumitrescu pe 27 Septembrie 2009

Sunt foarte bucuroasa sa pot impartasi impresiile mele despre afterschool-ului "Fairy tale". Sunt deosebite, sunt bune si dedicate in munca cu copiii. Fetita mea a invatat multe lucruri utile acolo si voi continua sa merg pe mana lor. Sunt foarte bune si sunt foarte obiectiva cand fac aceasta descriere.

After School Fairy Tale
De mihai ionescu pe 26 Septembrie 2009

Am avut copilul la acest after school si am fost foarte multumit. Tin sa le urez fetelor numai bine, multa sanatate si succes in viata! Noi ne-am stabilit acum in Canada, iar copilul nostru abia asteapta sa le mai vada! Va recomand cu multa caldura acest after school, chiar merita!

Contact After School Fairy Tale

Adresa

Bucuresti, Sectorul 5

Reper Parcul Sebastian
Site www.fairytale.home.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.