• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Program:
after school

After School Elefantelul curios

After School Elefantelul curios

Detalii, programari si inscrieri:

tel: 0723.503.294

email: elefantelulcurios01@gmail.com

FB: http://www.facebook.com/ElefantelulCurios

Blog: http://elefantelcurios.wordpress.com/

Adresa: Bdul. C-tin Brancoveanu, nr. 7 D (prima strada la stanga, din Bdul....

After School Elefantelul curios

Detalii, programari si inscrieri:

tel: 0723.503.294

email: elefantelulcurios01@gmail.com

FB: http://www.facebook.com/ElefantelulCurios

Blog: http://elefantelcurios.wordpress.com/

Adresa: Bdul. C-tin Brancoveanu, nr. 7 D (prima strada la stanga, din Bdul. Brancoveanu, pe directia Metrou Brancoveanu/McDonalds/parc Lumea copiilor catre Spitalul Marie Curie)

11:30 - 19:00

tarif: 400 lei / luna;
masa - 17 lei/zi (pranz + gustare) este optionala;

costuri activiati optionale:

Educatie antreprenoriala, cu Larisa Popescu- Program educativ integrat - module tematice cu durata de 4-6 saptamani- 90 lei / luna

Teatru, cu actor Nae Alexandru (Teatrul C-tin Tanase) sau actrita Ioana Ginghina- structurat pe semestre, cu pregatirea a trei spectacole pe an (Craciun, Pasti, final de an scolar)- pret, in functie de periodicitate

Pregatire individuala la o limba straina sau limba romana- la cerere

Sah, maestru Cristian Palamar, membru al Federatiei Romane de Sah- 200 lei / luna

Origami, cu Bogdan Petcu- 240 lei/ 8 sedinte

Dansuri de societate, antrenor copii Razvan Sighinas- 130 lei /l una

Dans modern, club Do Re Mi - 120 lei / luna

Cor, club Do Re Mi - 150 lei / luna

Solisti vocali sau chitara - club Do Re Mi - la cerere

taxa de transport se discuta cu fiecare parinte in parte, in functie de distanta;

in sistem catering, firma avizata, zilnic certificat de calitate.

efectuarea temelor:

recapitularea / consolidarea cunostintelor dobandite la scoala;

efectuarea temelor (sub supravegherea unui cadru didactic);

verificarea efectuarii temelor (discutii individuale invatator – copil);

exercitii suplimentare;

conform fotografiilor si descrierii de pe
www.elefantelcurios.ro

Opinii utilizatori

Am fost la o petrecere
De Statescu Cristina pe 11 Martie 2014

Am participat la petrecerea copilului unor amici la Elefantelul curios din Brancoveanu si mi-a placut foarte tare totul. Drept pentru care, pe 24 Iunie, pitica mea va face 3 anisori si ma gandesc serios sa o serbez tot acolo. Sincer, merita colaborat cu cei de acolo. Mie cel putin mi-a placut mult.

Contact After School Elefantelul curios

Adresa

Bulevardul Constantin Brancoveanu, 7D, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Prima strada la stanga, din Bdul. Brancoveanu, pe directia Metrou Brancoveanu/McDonald’s/parc Lumea copiilor catre Spitalul Marie Curie
Site elefantelcurios.wordpress.com
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.