• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school

After School Doina Ploiesti

After School Doina Ploiesti se doreste sa fie o unitate in care elevii sa-si efectueze lectiile sub supraveghere calificata, sa se simta bine, "ca acasa".

Ne-am deschis portile cu mare placere si increzatori la inceputul anului scolar 2005 - 2006. An de an am cautat sa eliminam punctele slabe, sa ne perfectionam, sa aducem...

After School Doina Ploiesti se doreste sa fie o unitate in care elevii sa-si efectueze lectiile sub supraveghere calificata, sa se simta bine, "ca acasa".

Ne-am deschis portile cu mare placere si increzatori la inceputul anului scolar 2005 - 2006. An de an am cautat sa eliminam punctele slabe, sa ne perfectionam, sa aducem activitati noi pentru copii.

Datorita seriozitatii conducerii unitatii si a partenerilor sai calificati, a programelor pentru copii si nu in ultimul rand a rezultatelor scolare ale copiilor, numarul solicitarilor a crescut de la an la an. Urmare acestui fapt, societatea a investit in extinderea spatiului alocat desfasurarii activitatii, totodata crescand si numarul colaboratorilor calificati.

program scurt 08:00 - 12:00;
pprogram scurt si cu masa de pranz 08:00 - 13:00;
program lung: 08:00 - 17:00;
program special particularizat pe necesitatile fiecaruia 07:30 - 18:30;

4 - 11 ani

transport gratuit de la scoala la unitatea noastra

o masa la pranz gustoasa si consistenta

engleza;
franceza

activitati suplimentare:
bunele maniere;
educaþie fizica;
micul artist (pictura, modelaj, teatru);
discutii de grup;

activitati optionale:
dans modern;
arte martiale;
limbi straine (engleza, franceza);
logopedie;
consiliere scolara;

curte amenajata cu aparate de joc

asistent medical pediatru

supraveghere si control permanent

3 sali de clasa;
2 sali de joc;
2 dormitoare;
vestiar;
izolator;
oficiu;
grup sanitar;
este dotata cu mobilier modern si individual, biblioteca scolara in fiecare clasa, jocuri si jucarii, curte amenajata cu aparate de joc;

Opinii utilizatori

After School Doina Ploiesti
De Myrela pe 12 Februarie 2014

Copii nu sunt suficient ajutati sa inteleaga ceea ce se lucreaza cu ei. Este mai mult ceva de genul "teme facute- misiune indeplinita". Mancare lasa de dorit uneori, nu este variata, transportul este ok. Ingrijirea este buna, uneori poate, neglijenta.

Iar contributia doamnei in procesul de intelegere a lectiilor pentru fiecare copil, este direct proportionala cu afinitatile acesteia fata de parinti, simpatii personale sau, si mai rau, valoarea cadourilor oferite la diverse ocazii.

Pretul este ok, insa mai se solicita multe altele pe langa, dupa cum bine se cunoaste la noi, chiar si in sistemul privat, din nefericire.

Eu consider ca plateam destul pentru after school, iar eventualele cadouri (pentru absolut tot personalul, obligatoriu) trebuiau sa fie optiunea mea, nu ceva impus.

Probabil, daca as fi fost multumita de modul de pregatire al copilului nu as fi dat atentie acestor fapte, insa nu am fost.

Aviz celor interesati.

After School Doina Ploiesti
De LilCris pe 09 Februarie 2011

Intra pe site si convinge-te, Doina After este solutia ideala pentru copilul tau.

Contact After School Doina Ploiesti

Adresa

Mos Ion Roata, 47, Prahova, Ploiesti

Site www.doinaafterschool.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.