• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
6 opinii
Program:
after school

After School Creative Start Center

After School Creative Start Center este un loc unde efectuarea temelor pentru acasa si activitatile recreative se imbina in mod armonios, de luni pana vineri, in cadrul programului afterschool

After School Creative Start Center organizeaza cercuri de: arta dramatica, pictura, chitara, informatica, limba engleza, matematica si limba...

After School Creative Start Center este un loc unde efectuarea temelor pentru acasa si activitatile recreative se imbina in mod armonios, de luni pana vineri, in cadrul programului afterschool

After School Creative Start Center organizeaza cercuri de: arta dramatica, pictura, chitara, informatica, limba engleza, matematica si limba romana, de luni pana sambata, de catre cadre specializate care asigura pregatirea copiiilor pentru performana, largirea sferei de cunostiinte si dezvoltarea laturii creative.

program scurt 13:30 - 16:30;
program mediu 13:30 - 17:30;
program scurt 12:30 - 16:30;
program mediu 12:30 - 17:30

7 - 11 ani

program scurt 450 RON
program mediu 600 RON
program scurt 550 RON (+ 10 RON masa de pranz / zi)
program mediu 700 RON (+ 10 RON masa de pranz / zi)

10 RON masa de pranz / zi - Restaurantul Delfinul, Constanta

engleza

in timpul pauzelor se vor desfasura programe recreative: lecturi de carti, jocuri in grup, auditii muzicale, vizionari de filme, jocuri pe calculator, discutii libere pe anumite teme;

se organizeaza cercuri de: arta dramatica, pictura, chitara, informatica, limba engleza, matematica si limba romana, organizate de luni pana sambata, de catre cadre specializate asigura pregatirea copiiilor pentru performana, largirea sferei de cunostiinte si dezvoltarea laturii creative

spatii special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

supraveghere si control permanent

computere;
acces internet

Opinii utilizatori

After School Creative Start Center
De INA pe 11 Februarie 2011

Este un sediu excelent unde copiii se simt relaxati, sunt mereu bine dispusi, progreseaza in tot ce fac si personalul contribuie din plin la evolutia lor.

Un loc frumos si primitor
De Antonio pe 19 Ianuarie 2010

Imi pare rau ca sunt clasa a IV-a si din toamna nu mai pot frecventa cursurile.

Frumos
De Calin pe 07 Decembrie 2009

Este frumos!

Super
De Maxi pe 07 Decembrie 2009

Super tare.

Raspuns
De Oana pe 22 Octombrie 2009

Multumim pentru comentariul publicat!

Creative Start Center
De Eu pe 22 Octombrie 2009

O super scoala.

Contact After School Creative Start Center

Adresa

Mihai Viteazul, 93, Constanta, Constanta

Reper Intersectie Mihai Viteazul cu Nicolae Iorga, in zona Spitalului Judetean
Site www.creativestart.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.