• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Program:
after school

After School Club Fun4All

After School Club Fun4All Joaca? Distractie? Voie buna? Le ai pe toate si chiar mai mult. Clubul Fun4All dispune de patru nivele cu urmatoarele dotari: jucarii pentru toate varstele, jucarie gonflabila cu saltea si tobogan, balansoar urias, labirint cu tobogane, piscine cu bile, un playground profesional si foarte complex, air-hockey, masa de...

After School Club Fun4All Joaca? Distractie? Voie buna? Le ai pe toate si chiar mai mult. Clubul Fun4All dispune de patru nivele cu urmatoarele dotari: jucarii pentru toate varstele, jucarie gonflabila cu saltea si tobogan, balansoar urias, labirint cu tobogane, piscine cu bile, un playground profesional si foarte complex, air-hockey, masa de fussbal, Nintendo Wii si alte modalitati de distractie. Tot la primul etaj gasim camera petrecerilor amenajata special, locul de luat masa si servit tortul. Deasemenea, in afara petrecerilor este locul atelierelor de creatie: modelaj, olarit, desenat si multe altele.

11:00 - 19:00

transportul de la scoala la sediul nostru este oferit gratuit celor care au scoala in zona Drumul Taberei

aceasta este pregatita in incinta gradinitei in conditii igienice, de personal calificat, o masa bogata in vitamine pentru cei mici dar si pe gustul lor

engleza

servicii optionale (cu plata):
tenis de camp (teren acoperit / descoperit);
inot;
arte martiale;
arte plastice;
programe pentru dezvoltarea aptitudinilor;
ore de pregatire suplimentara individuala;
initiere, prin joaca, in lumea calculatoarelor;

copiii au la dispozitie si o zona de creativitate, unde pot desena pe tabla sau pe cartile de colorat;

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Recomand
De Florin pe 10 Septembrie 2015

Recomand, sunt OK.

After School Club Fun4All
De Mosteanu carmina pe 18 Septembrie 2013

Am avut copilul inscris, a mers doua saptamani, iar apoi am avut concediu 2 saptamani si m-am ocupat eu de copil (toate acestea le discutasem inainte). Dupa concediu, in prima zi de serviciu m-am trezit ca nu mi-a luat copilul de la scoala si am avut noroc ca am trecut si eu pe acolo ca imi lasau copilul pe strazi. Nu raspundeau la telefon, nici soferul care e patronul am inteles, nici cea cu care stabilisem toate detaliile si dupa mai multe insistente, cand in sfarsit au raspuns au inceput sa indruge numai minciuni si pana la urma ca s-au ocupat locurile. Nu recomand nimanui sa treaca prin ce am trecut eu cand ma gandesc la ce se putea intampla daca plecam la serviciu fara sa trec si pe la scoala!

After School Club Fun4All
De Pop Roxna pe 16 Noiembrie 2011

Am facut o programare telefonica. Urma sa ajung cu avansul, dar m-au sunat ca a venit cineva inaintea mea si a platit avans. Asta fara sa ma sune sa ma anunte. S-au vazut cu milionul in mana si nu a mai contat ca cineva avea rezervare. Lipsa de seriozitate si profesionalism!

Servicii de 5 stele
De Crina pe 07 Septembrie 2011

Aceasta locatie dispune si de un loc de joaca foarte mare, unde i-am serbat ziua fiului meu, pentru ca se organizeaza si petreceri pentru copii. Am fost foarte incantata de atmosfera de acolo, personalul foarte amabil, mancarea foarte buna (totul este preparat in cadrul locatiei). Anul acesta am decis sa imi inscriu fiul la acest after school pentru ca este cel mai bun din zona, si are un raport foarte bun calitate/pret. Vi-l recomand cu drag!

Contact After School Club Fun4All

Adresa

Cooperatiei, 5A, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.fun4allclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.