• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

After School Club Aurora

Crestem si evoluam impreuna!

Suntem parinti, dar ne amintim ca am fost si copii, ca ne-am bucurat de libertate, siguranta si joc cat era ziua de lunga. Ne dorim sa le oferim copiilor nostri macar o parte din ceea ce am trait noi, din acele lucruri simple, dar esentiale pentru buna lor dezvoltare.

After School Club Aurora doreste...

Crestem si evoluam impreuna!

Suntem parinti, dar ne amintim ca am fost si copii, ca ne-am bucurat de libertate, siguranta si joc cat era ziua de lunga. Ne dorim sa le oferim copiilor nostri macar o parte din ceea ce am trait noi, din acele lucruri simple, dar esentiale pentru buna lor dezvoltare.

After School Club Aurora doreste sa se raporteze astfel la copilul de ieri si parintele de azi, dar mai ales la copilul de azi, ce face primul pas in lumea adultilor, sa cream un mediu in care sa imbinam jocul si educatia de calitate, in care copii sa vina de placere, si, in care, copilaria sa fie (inca) la ea acasa.

Ne concentram pe fiecare copil, pe nevoile si ritmul sau, pe 3 directii:

Responsabilizare si organizare, deoarece trecerea de la gradinita la scoala reprezinta o etapa importanta, ea nu trebuie perceputa ca o corvoada. invatand copilul sa fie responsabil si organizat, va avea timp si sa invete si sa se joace.

Indrumare si supraveghere in efectuarea temelor – cadrele noastre didactice, provenind din sistemul de invatamant si cu o bogata exeperienta didactica si pedagogica, ii vor indruma pe copii in efectuarea temelor si insusirea cunostintelor. Pentru a avea feed-back din partea noastra vom transmite saptamanal parintilor o evaluare a activitatii copilului.

Dezvoltarea competentelor si abilitatilor personale ale copiilor, prin oferirea unor activitati optionale(limbi straine, sah, dans etc.) si extracurriculare, care includ vizite la muzee, teatru, excursii, tabere si participari la diverse evenimente. Si pentru ca la acesta varsta educatia se realizeaza si prin joc – individual sau in echipa, le oferim copiilor un spatiu generos in curte sau in interior, precum si jocuri adecvate pentru dezvoltarea diverselor aptitudini.

Pentru detalii privind programul, activitatile optionale si tarifele, va rugam sa vizitati pagina www.clubaurora.ro

12:00 - 19:00;

After School: 6 - 10 ani;
Petrecei copii: 2 - 10 ani;

680 RON - program scurt (12:00 - 16:00)
780 RON - program mediu (12:00 - 18:00)
880 RON - program lung (12:00 - 19:00)

asiguram transport gratuit de la Scoala la After School;

asiguram masa in sistem catering;

limba engleza;
limba germana;

preluarea copiilor din sala de clasa si aducerea lor in sala unde ne desfasuram activitatea;
servirea mesei de pranz si a unei gustari (in sistem catering);
pregatirea temelor si sarcinilor scolare cu personal specializat cls.I-IV;
activitati si jocuri didactice, de verificare si imbogatire a cunostintelor generale, ludice si recreative, instructive si educative;
audiţii muzicale, vizionari de animatii si filme specifice varstei;
evaluare psihopedagogica;
supraveghere;
crearea unui portofoliu cu fise de lucru, planse, lucrari etc. ale copiilor realizate in timpul programului de after school;

curte 400 mp dotata cu leagan, topogan, casute, nisipar si spatii verzi;

Opinii utilizatori

Contact After School Club Aurora

Adresa

Moise Nicoara, 11, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Zona Piata Alba Iulia - Hala Traian
Site www.clubaurora.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.