• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
After School Chris Schule
1 opinie
Program:
after school
; before school

After School Chris Schule

After School Chris Schule s-a nascut din dorinta de a oferi un sprijin de incredere si de a ajuta in mod real copilul. Ne-am gandit si la timpul vostru, dragi parinti, si de aceea intervalul orar 12:00 - 18:00 este in masura sa avantajeze multi dintre parintii foarte ocupati.

Pe perioada vacantelor scolare, After School Chris Schule ...

After School Chris Schule s-a nascut din dorinta de a oferi un sprijin de incredere si de a ajuta in mod real copilul. Ne-am gandit si la timpul vostru, dragi parinti, si de aceea intervalul orar 12:00 - 18:00 este in masura sa avantajeze multi dintre parintii foarte ocupati.

Pe perioada vacantelor scolare, After School Chris Schule organizeaza tabere, diverse activitati de recuperare a materiei, consolidare sau pregatire suplimentara concepute individualizat.
Programul se adreseaza copiilor din clasele I – IV, sectiile germana si romana.

Motto-ul nostru este: "Note mari si multi prieteni noi!"
Fie ca micutul dvs. invata dimineata , fie ca bunicii il pot supraveghea sau nu, exista si alte probleme pe care noi ne-am pregatit sa le eliminam. O programa scolara aglomerata si mult mai complicata decat acum 20 de ani, un ritm de viata obositor cu ore lungi si responsabilitati multiple, un trafic ce ne rapeste timp pretios si energie inutila noi ce facem cu copiii nostri?

Mai putem face lectii cu ei dupa ora 18:00?
Mai avem noi energia necesara?
Dar ei?
Mai avem timp si pentru noi?

12:00 - 18:00

programul se adreseaza copiilor din clasele I – IV, sectiile germana si romana

da

masa de pranz; in conformitate cu normele de
igiena si nutritie ( masa se serveste la restaurant )

germana;
engleza

lecturi suplimentare;
teste;
jocuri logice si educative in conformitate cu programa scolara;
activitati extracurriculare

special amenajate pentru desfasurarea de activitati educative

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

After School Chris Schule
De Popescu pe 27 Iulie 2010

Un After School in care se invata, dar mai ales unde copiii se simt ca acasa. Personalul didactic este unul extraordinar, si asta nu o spun asa doar ca sa scriu, ci pentru faptul ca am avut copilul din clasa a II-a pana in clasa a IV-a. Taberele si scolile de vara sunt un motiv in plus pentru a-ti inscrie copilul la Chris Schule. O recomand tuturor celor care vor sa-si stie copiii lasati pe maini bune. Felicitari!

Contact After School Chris Schule

Adresa

Racadau, Brasov, Brasov

Site www.chris-schule.webs.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.