• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

After School Cei Trei Muschetari

After School Cei Trei Muschetari ii ofera copilului tau siguranta,
un loc unde sa isi faca temele pentru a doua zi, un loc unde va mananca sanatos, un loc unde se va joaca cu alti copii de varsta lui intr-un mediu civilizat si supravegheat.

La After School Cei Trei Muschetari micutul tau va deveni interesat, curios si dornic sa...

After School Cei Trei Muschetari ii ofera copilului tau siguranta,
un loc unde sa isi faca temele pentru a doua zi, un loc unde va mananca sanatos, un loc unde se va joaca cu alti copii de varsta lui intr-un mediu civilizat si supravegheat.

La After School Cei Trei Muschetari micutul tau va deveni interesat, curios si dornic sa invete despre lumea care ne inconjoara, se va comporta responsabil in societate si isi va descoperi si dezvolta talentele personale.

after school program normal: 11:45 - 18:00;
after school program prelungit: 11:45 - 19:00;
before school: 08:00 - 13:00;
optionale 16:00 - 18:00;

clasele I - VI

after school: 900 RON
before school 600 RON
optionale: 70 - 120 RON:

gratuit pentru scolile 307, 56, 52, 19, 186, 24
transport catre casa - tarif in functie de distanta;

pranz 3 feluri;
gustare dupa-amiaza;
meniu vizat de medic nutritionist

engleza;
germana;
franceza;

pregatirea lectiilor sub supravegherea unor cadre didactice cu experienta;
engleza;
germana;
franceza;
inot;
tenis;
karate;
dans;
chitara;
pian;
pictura;
teatru;
dezvolare personala Learn2b (inclus in pret);

curte, terasa, sala de activitati

vizita medicala doctor pediatru 1 data / luna;

supraveghere video;
bodyguard;

7 sali de clasa spatioase si luminoase, mobilier adecvat activitatilor de after si before school;
sala de mese;
terasa si curte generoasa;
2 grupuri sanitare copii;
1 grup sanitar adulti;
bucatarie;
dulapuri individuale haine si incaltaminte;

Opinii utilizatori

DA pentru Muschetari!
De Calin pe 19 Ianuarie 2016

Program bine conceput si organizat, cladire si curte frumos amenajate, optionale multe si variate, masa in bucatarie proprie, proaspata, din ingrediente naturale, grija pentru copii, atentie la cerintele parintilor, personal inimos. Copiii se simt ca intro familie. Suntem de un an la ei si propabil vom merge aici pana la clasa a 5-a (posibil si dupa).

after school cu program super de vacanta
De Georgescu Angela pe 02 Ianuarie 2016

Suntem parintii unui pitic de clasa pregatitoare pe care l-am inscris initial la scoala de vara Cei trei muschetari - program care s-a dovedit a fi super frumos si bine organizat, apoi am continuat din toamna cu after school. Suntem multumiti, iar copilul e fericit, nici nu concepe o zi fara after school. Personalul e foarte atent, oamenii sunt calzi, deschisi. Managementul de nota zece. Recomandam!

Seriozitate, profesionalism
De Gabi pe 19 Februarie 2014

Doar cuvinte de lauda pentru acest afterschool! Recomandam cu caldura! Programul foarte bun, lectiile sunt supraveghete de invatatori, mancarea e ok, variata, locatia e primitoare si copiii foarte incintati! Felicitari si sa va tineti obiceiurile!
Gabi M. - mama elev clasa a II-a

Nota zece! cu felicitari!
De Ioana pe 15 Mai 2013

Suntem parintii foarte multumiti ai unei fetite care termina in curand clasa I. Ne-am reinscris si pentru anul urmator si cred ca vom ramana pana la finalul ciclului primar. Speram sa nu se schimbe nimic, decat in bine eventual! Felicitari intregii echipe!

Mult succes!
De Andreea pe 05 Septembrie 2012

Acum in septembrie incepe si al meu pui la after / cl I. Pana acum o impresie foarte buna si nu am gasit altceva care sa ma atraga mai mult.

Un mare da!
De Mihaela pe 01 Iulie 2012

Dupa 2 experiente nereusite cu afteruri din jurul scolii 56 am descoperit Cei 3 muschetari. La finalul unui an ma declar multumita de evolutia baiatului meu atat dpdv educational cat si comportamental. Se ocupa mult de copii si asta se vede! Bravo si sa nu va schimbati! Mihaela

Printre cei mai buni
De Cris pe 13 Septembrie 2011

After foarte bun din sectorul 2, aproape de scola 56. Am frecventat in vacanta, din pacate suntem in alt sectorul 4 cu scoala si nu putem merge in timpul anului scolar. Va recomand cu caldura, personalul e deosebit, locatia foarte frumoasa, programele sunt concepute inteligent.

Raport bun calitate/pret
De Dorina pe 07 Septembrie 2011

Suntem tare multumiti de evolutia fetitei noastre la acest after. A inceput din clasa I, iar evolutia ei a fost foarte buna cu ajutorul doameni invatatoare de la afterschool. Mult succes si in acest an Muschetarilor! Dorina

Contact After School Cei Trei Muschetari

Adresa

Vaselor, 40, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Calea Mosilor, Foisor, Ferdinand
Site www.ceitreimuschetari.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.