• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

After School Butterfly Intensiv Engleza

Butterfly – After school ntensiv engleza va ofera alternativa eficienta de petrecere a timpului liber a copilului dumneavoastra:

- asistenta la pregatirea temelor;
- engleza intensiv;
- masa;
- activitati suplimentare si recreative: jocuri logice, balet, dans, teatru, pictura, cultura generala;
- asistenta...

Butterfly – After school ntensiv engleza va ofera alternativa eficienta de petrecere a timpului liber a copilului dumneavoastra:

- asistenta la pregatirea temelor;
- engleza intensiv;
- masa;
- activitati suplimentare si recreative: jocuri logice, balet, dans, teatru, pictura, cultura generala;
- asistenta psihopedagogica;
- asistenta medicala.
Activitatile se desfasoara de luni pana vineri intre orele 12:00 - 18:00, sambata intre orele 09.00 - 14.00 si in timpul vacantelor.

Serviciile oferite sunt destinate scolarilor mici si prescolarilor.
Deschiderea are loc la 01.02.2012.
Informatii suplimentare la tel. 0747.999.662
e-mail: office_butterfly@yahoo.com

luni - vineri 12:00 - 18:00;
sambata intre orele: 09:00 - 14:00
in vacante

prescolari si scolari mici 4 - 11 ani

pachet standard
masa, engleza, teme si act. opt. - 550 RON / luna

pachet fara masa
engleza, teme si act. opt. - 450 RON / luna

pachet zilnic
masa, engleza, teme si act. opt. - 40 RON / zi
engleza, teme si act. opt. - 30 RON / zi

pachet simplu: 14.00 – 16.30 asistenta la efectuarea temelor – 250 RON/ luna

grupa de prichindei, din 15.06.2012 - 09:00 - 18:00 – masa, activitati, somn, engleza – 450 lei / luna

inscrierile pana la data de 15.02.2012 beneficiaza de 10% reducere.

da

engleza intensiv

engleza intensiv;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

asistenta medicala si psihopedagogica

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Contact After School Butterfly Intensiv Engleza

Adresa

Privighetorii, 16, Neamt, Piatra Neamt

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.