• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

After School Blue Bell

Programul After School Blue Bell vine in sprijinul scolarilor din clasele I-IV. Facilitatile care sunt oferite in cadrul programului After School Blue Bell sunt: asistenta medicala, logopedie pentru corectarea tulburarilor de limbaj, loc de joaca si petreceri, tabere tematice de iarna si vara la munte, transport de la scoala la after school.

Programul After School Blue Bell vine in sprijinul scolarilor din clasele I-IV. Facilitatile care sunt oferite in cadrul programului After School Blue Bell sunt: asistenta medicala, logopedie pentru corectarea tulburarilor de limbaj, loc de joaca si petreceri, tabere tematice de iarna si vara la munte, transport de la scoala la after school.

in intervalul orar 11:30 – 18:30

870 RON

se asigura transport

bucatarie cu toate dotarile

engleza, germana

dans aerobic, karate, modelaj in lut, origami, pictura, desen, logopedie

dispune de o curte 230 mp cu alei de acces, foisor, loc de joaca cu umbrar si o gradina

asistenta medicala si izolator

accesul in cladire se face pe baza de interfon

camere foarte luminoase si spatioase, grupuri sanitare, vestiare, carti, enciclopedii, jocuri didactice, jucarii, papetarie si echipament audio, video, dvd

Opinii utilizatori

Contact After School Blue Bell

Adresa

Dumitru Florescu, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complex Ciuperca, intrare din str. Aviator Popisteanu
Site www.gradibluebell.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.