• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

After School Art Buddies, Cluj Napoca

Este un concept de initiere in arta prin cursuri in diferitele ei ramuri: muzica, pictura,dansul.

Cursurile noastre se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sa cante la un instrument, sa intre in lumea dansului si a miscarilor sau sa se exprime prin culoare, de asemenea celor care vor sa se autodescopere, sa se recreeze intr-un...

Este un concept de initiere in arta prin cursuri in diferitele ei ramuri: muzica, pictura,dansul.

Cursurile noastre se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sa cante la un instrument, sa intre in lumea dansului si a miscarilor sau sa se exprime prin culoare, de asemenea celor care vor sa se autodescopere, sa se recreeze intr-un spatiu placut, sa aiba o activitate pentru sufletul lor.

Programele noastre includ metode moderne de predare a muzicii, instrumentelor muzicale, artei vocale, artei plastice,dansului, artei cuvantului, structurate pe nivele de dezvoltare, pe grupe de varsta, care se pot adapta fiecarui copil.

Programul de lucru este flexibil, in functie de programul cursantului in concordanta cu spatiul disponibil.

09:00 - 22:00;

3 - 16 ani;

20 - 70 lei in functie de curs;

optional

muzica - teoria muzicii, pian, vioara, tobe, chitara, chitara bass, violoncel, contrabas, intrumente de suflat, canto;
dans – balet, salsa,ruede de casino,dans modern,belly dance,dansuri populare;
arte plastice – pictura, origami, finger painting, olarit, modelaj, arts and crafts;

instrumente muzicale;
sali de dans cu dotarile necesare;
sali arte plastice;

Opinii utilizatori

Cursuri balet
De Mesaros Liana pe 16 Septembrie 2013

Pentru mai multe detalii despre cursuri, ne puteti contacta la telefon sau pe mail.

Inscriere curs balet
De Iurian anamaria pe 08 Septembrie 2013

Buna ziua. As dori sa-mi inscriu fetita la cursuri de balet. Puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza?

Contact After School Art Buddies, Cluj Napoca

Adresa

Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.