• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Program:
after school

After School Art Alegria

After School Art Alegria isi desfasoara activitatea intr-un spatiu primitor, amenajat special, pe masura nevoilor copilariei.

After School Art Alegria isi desfasoara activitatea intr-un spatiu primitor, amenajat special, pe masura nevoilor copilariei.

program scurt: 12:00 – 17:00;
program lung: 12:00 – 19:00;

program scurt: 450 RON + 15 RON zi / masa;
program lung: 550 RON + 15 RON zi / masa;

transport la cerere;

servirea mesei de pranz si a gustarii in conditii de maxima calitate si igiena;

engleza;
franceza;
germana;

limbi straine (engleza, franceza, germana);
arte plastice (desen, pictura, modelaj);
activitãți artistice (cor, pian, canto, chitara, actorie);
activitati sportive (dansuri, balet, karate, tenis);
activitati de dezvoltare personala ( initiere calculator, mindlab);

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

supraveghere si control permanent;

spatiu special amenajat pentru joc si relaxare;
spatii pentru optionale dotate corespunzator;
spatiu pentru odihna (patuturi echipate pentru cei care opteaza sa doarma);
mobilier nou ales special pentru a crea spatiul si confortul necesar varstei;
aparatura audio-video moderna;
materiale didactice diverse;
biblioteca si sala de lectura cu colectii de carti specifice varstei,
biblioteca virtuala cu dvd-uri animate educative specifice varstei,
diverse jocuri de atentie, de memorie, de logica etc.;
p.c., dvd player, videoproiector, softuri educative;
grupuri sanitare in conditii de inalta igiena, echipata conform normelor europene;

Opinii utilizatori

Nu alegeti aceasta grădinița
De Andrei pe 03 Octombrie 2017

In opinia mea ar trebui sa fie ultima alegere pe care ati face o.personal necalificat nepoliticos am auzit cum injurau copii si părinții in lipsa lor. Mancarea este facuta in bucataria locatiei unde locuiesc patronii in conditii insalubre carata cu sacosa chiar si vara la 45 grade.pot demonstra veridicitatea informatiilor

Recomand After School Art'Alegria cu tot sufletul!
De Bianca Ioana pe 30 Ianuarie 2016

Sunt la "a doua generație" altături de acest afterschool și cred ca punctul forte al personalului, dar mai ales al Doamnei Alina, este viteza cu care se adaptează cerințelor (rugăminților) noastre (părinții) atunci cand solicitam ajutorul sau chiar si atunci cand mai avem cate o reclamație...
Nu numai că sunt deschiși la sfaturi și când apare o problema o rezolvam împreună, dar am simțit mereu ca se muncește cu sufletul acolo si binele copilului este pe primul loc.
Eu am avut din clasa I si pana în clasa a patra băiatul cel mare... dar în ultimii doi ani am fost nevoită să îl aduc aici și pe cel mic (muuuult mai năstrușnic decât cel mare)
S-au dezvoltat frumos, petreceau cate 7 ore pe zi acolo, dar cand mergeam sa ii iau tot ar mai fi stat...
Doamna Fotin (mama Alinei) îi proteja mereu și de multe ori aplana conflicte chiar între ei...
De doi ani cel mic este "pe cont propriu", iar cel mare vine doar în vizită și la cursurile de engleză.
PS: app de comentariul dnei Ina, cred este adevărat-în primul rând mămica agresivă există-dar credeți-mă că nu se putea face nimic în privința asta-este agresivă și cu cadrele, nu numai cu proprii copii... Slavă domnului că a plecat (cu mare tam-tam). Cu lumina s-a rezolvat de anul trecut, iar din mobilierul din punctul meu de vedere este perfect: birouri individuale, scaune normale de birou office, scăunelele mici sunt doar pentru clasa Pregatitoare dar al meu copil chiar le prefera când mai aduc DVDuri cu desene-nu am nimic împotrivă-nu sunt roboți săracii... Da, prețul este mare și noi, mai ales când aveam doi, dar vin pentru ce se lucrează cu ei...
"Spațiu relativ mic"-2 Sali imense (cred ca 60-80 mp fiecare), Baie cu 3 wc și 3 lavoare, hol cu vestiare pt fiecare, canapea, bancuțe... pentru 12 copii?!!
Poate nu sunt eu pretențioasă! 😳
Oricum... Recomand cu drag!

Mămică mulțumită

After School Art Alegria
De Ina pe 25 Februarie 2014

Am vizitat in mai multe randuri acest after-school, iar parerea formata, si reintarita de fiecare data, este ca se situeaza sub asteptari, in raport cu reclama si preturile promovate.

Prima impresie: o sala intunecata, in care copiii stau si se uita la desene animate
Urmatoarele impresii: sala principala, in care se afla copiii, este mereu slab luminata; mobilier impropriu pentru copiii mai mari (am vazut o fetita de scoala primara care se chinuia sa aiba loc pe un scaunel de copii de gradinita); spatiu relativ mic pentru numarul copiilor

Inacceptabil: am asistat la scena in care o mamica venita sa-si ia copilul, suparata pe acesta, a inceput sa il traga de par, sa il certe strident si sa il ameninte cu bataia.
Cadrul didactic nu a intervenit in niciun fel pentru a calma parintele.

Plusuri: optionalul de engleza; curatenie; toalete igienizate corespunzator
Mentionez ca nu ma pot pronunta cu privire la activitatile didactice - efectuarea temelor.

After School Art Alegria
De Andra Preda pe 12 Iunie 2011

Am vizitat locatia, am discutat cu d-na director, mi-a prezentat foarte detaliat oferta serviciilor si mi-am inscris baietelul de la toamna sa mearga acolo. Au foarte multe programe educative si proiecte culturale, se ocupa si de aptitudinile copiilor, ii promoveaza, ii implica in concursuri, recitaluri, concerte. Imi pare insa foarte rau ca in acesta vara, datorita lucrarilor de innoire totala a locatiei nu va fi scoala de vara. O sa ma chinui putin cu inscrierea lui pe durata verii in alta parte, dar sigur ma voi intoarce acolo.

Contact After School Art Alegria

Adresa

Valea lui Mihai, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.art-alegria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.