• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Program:
after school
; before school

After School Arina

After School Arina ofera in cadrul programului before school urmatoarele servicii: primirea copiilor in centru, servirea micului dejun, efectuarea de activitati educative, efectuarea de activitati artistice-muzica, dans, pian, cantece, servirea mesei de pranz.

After School Arina ofera in cadrul programului before school urmatoarele servicii: primirea copiilor in centru, servirea micului dejun, efectuarea de activitati educative, efectuarea de activitati artistice-muzica, dans, pian, cantece, servirea mesei de pranz.

08:00 - 17:30

5 ani - 14 ani

before school - 500 RON;
after school - 750 RON;
50 RON / zi;
cu posibilitate de prelungire la cerere;

inclus pt. grup de copii
tarife negociabile
colaborare cu Sc. Nr. 25; 27;30;39

4 mese calde / zi - meniu in sistem - restaurant/ portie- adult;
este adaptata pretentiilor parintilor;

engleza, franceza, italiana, germana

oferim servicii de calitate obtinute cu principii etice, morale si profesionale;
lb.straine la alegere;
organizam: tabere, excursii, expozitii, plimbari la muzee, parc, circ, teatru;
la cererea parintilor copiii isi pot aniversa ziua de nastere sau onomastica cu petreceri, baloane, coifuri, sampanie si tort pt copii, jocuri, clovn;
jocuri educativ- distractive ; "learn 2b"; origami;
invatatoare personala pentru un grup de max. 10 scolari;
transport de la scoala cu microbuz - pt. after school;
activitati educative;

curte - amenajata corespunzator locului de joaca

psiholog;
medic pediatru, dentist

prin dragoste, intelegere, sprijin si siguranta va oferim posibilitatea de integrare si educare a copilului dvs.cu virsta cuprinsa intre 5 ani si 10 ani, la un nivel optim de performanta si pentru un buget limitat sau posibilitati medii, intr-un cadru primitor, intim si cald;

anul scolar incepe la data de 1 septembrie 2009 si se incheie in 30 iulie 2010;

suntem liberi in perioada 01.08.2010 – 31.08.2010 si de sarbatorile legale;

imobil nou, cu spatii mari, aerisite, special conceput pentru copii, cu sali de grupa, sala de activitati, dormitoare, 2 grupuri sanitare, sala de mese,echipamente si mobilier modern si de calitate

Opinii utilizatori

Arina
De Vera popescu pe 15 Iunie 2010

Recomand cu tot sufletul Aftearschool Arina, este minunat acolo. au toate conditiile, iar personalul este minunat. Mancarea este excelenta, activitatile asemenea.

After School Arina
De Dinu ana maria pe 12 August 2009

Toata increderea pentru aceasta gradinita.

After School Arina
De Lili pe 03 August 2009

Mi-a placut mult modul in care sunt tratati copii. Nu terorizati de "nu se poate" sau "nu e voie" - sufocati, cum obisnuim sa actionam noi parintii. Sunt lasati sa actioneze liber si independent, astfel lasind ca copilul sa capete increderea in sine. Organizarea grupelor cu copii de varste diferite, la fel, genial, cat de grijulii sunt cei mai maricei cu micutii.

Contact After School Arina

Adresa

Predeal , 14 , Bucuresti, Sectorul 2

Reper Colentina, zona D-na Ghica
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.