• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school
; before school

After School Antoanette

After School Antoanette - Centru de supraveghere pentru copii ofera
servicii de before - after school si program de vacanta.

Ne adresam parintilor care au nevoie de servicii flexibile,
adica celor care au nevoie de supravegherea ocazionala a copiilor.
Poate fi vorba de cateva ore pe zi sau doar cateva zile pe saptamana
Nu...

After School Antoanette - Centru de supraveghere pentru copii ofera
servicii de before - after school si program de vacanta.

Ne adresam parintilor care au nevoie de servicii flexibile,
adica celor care au nevoie de supravegherea ocazionala a copiilor.
Poate fi vorba de cateva ore pe zi sau doar cateva zile pe saptamana
Nu excludem programul permanent.

program flexibil;
servicii ocazionale(cateva ore/zi);
saptamanale(in vacanta sau la nevoie cate una sau mai multe saptamani);
permanente - program full time;

copiii cu varsta peste 3 ani si jumatate

flexibile in functie de programul solicitat

inclusa

La Antoanette, micutii vor avea zilnic activitati in aer liber, se vor juca in parc, vor face excursii, vor vizita Muzeul Satului, Gradina Botanica sau Gradina Zoologica. Isi vor cunoaste orasul, facand cunostinta cu metroul, autobuzul si chiar cu trenul;
In plus, copiii vor avea ocazia sa petreaca momente de neuitat la teatru, la circ sau la film si nu va fi uitata nici muzica.

Nu sunt neglijate activitatile zilnice de interior, povestile, desenul, micile activitati practice de dupa amiaza, coordonate de personal calificat.

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative (spatii interioare si exterioare)

supravegherea copiilor si coordonarea activitatilor se face de catre personal tanar, calificat

Opinii utilizatori

After School Antoanette
De Laura pe 17 Iunie 2010

Mai bine decat bona.

After School Antoanette
De Madalina pe 17 Iunie 2010

E binevenita ideea pe piata. Bona ocazionala sau gradinita ocazionala.

Contact After School Antoanette

Adresa

Ghica Ion, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Zona centrala - Universitate
Site www.ajutormenaj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.