• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Program:
after school

After School Andil Abc

Programul "After School" Andil Abc s-a constituit din dorinta de a veni in sprijinul parintilor si in egala masura a scolarilor mici.

Clubul Andil Abc vine in completarea programului scolar cu o oferta educationala after school.

Am conceput un program specializat pentru scolari astfel incat acestia sa-si completeze si...

Programul "After School" Andil Abc s-a constituit din dorinta de a veni in sprijinul parintilor si in egala masura a scolarilor mici.

Clubul Andil Abc vine in completarea programului scolar cu o oferta educationala after school.

Am conceput un program specializat pentru scolari astfel incat acestia sa-si completeze si sa-si consolideze anumite cunostinte insusite in cadrul programului scolar pe arii de stimulare, sa invete si sa descopere lucruri noi si interesante alaturi de cadre didactice specializate.

Astfel, propunem un program care sa cuprinda efectuarea temelor, servirea pranzului si a unei gustari, dar si participarea la diverse activitati optionale.

Principalele scopuri ale acestor servicii sunt:

1. Asistarea copiilor / elevilor pe perioada efectuarii temelor;
2. Imbunatatirea abilitatilor de limbi straine (franceza, engleza, germana);
3. Stimularea creativitatii, a gandirii logice, a invatarii prin descoperire, a invatarii prin actiune (prin activitati de abilitati manuale si desen, activitati stiintifice).

7 - 11 ani

la cerere

in regim catering, in conditii de maxima calitate si igiena

-engleza;
-franceza;
-germana.

limbi straine (engleza, franceza, germana);
arte plastice (desen, pictura, modelaj);
activitati artistice (cor, canto);
activitati sportive (dansuri, balet, karate, tenis, inot);
activitati extrascolare: tabere, excursii, expozitii, plimbari la muzee, parc, circ, teatru;
*la cererea parintilor, copiii isi pot aniversa ziua de nastere sau onomastica cu petreceri, baloane, coifuri, sampanie si tort pentru copii, jocuri, clovn.

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

cabinet medical

supraveghere si control permanent

spatiu special amenajat pentru joc si relaxare;
spatii pentru optionale dotate corespunzator;
spatiu pentru odihna (patuturi echipate pentru cei care opteaza sa doarma);
mobilier nou ales special pentru a crea spatiul si confortul necesar varstei;
aparatura audio-video moderna;
materiale didactice diverse.

Opinii utilizatori

After School Andil Abc
De Maria stanescu pe 20 Septembrie 2011

La acest after school am vazut ca lucreaza Ioana Dragomirescu- educatoarea care a lucrat pana in primavara la gradinita 111 din drumul taberei. A aparut si pe toate canalele de televiziune...de ce nu se cer recomandari, certificate medicale pentru persoanele care lucreaza cu copii? Atentie parinti!Serviciile pot sa fie bune, dar e foarte important si cine sta cu copii.

After school foarte frumos
De Ana Maria pe 15 Iulie 2011

Am vizitat acest after school si mi-a placut foarte mult, baietelul meu va incepe clasa 1 din toamna in scoala 310. Dupa ore va merge la acest club unde mi-au placut serviciile oferite de acestia. Au patuturi unde se pot odihni, mobilier adecvat, totul este frumos si copiii se pot simtii bine.

Contact After School Andil Abc

Adresa

Bucuresti, Sectorul 6

Site www.andil-abc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.