• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
1 opinie
Program:
after school

After School Amalia Kindergarten

After School Amalia Kindergarten ofera copilului tau sali de curs special amenajate, cursuri de engleza si franceza zilnic, muzica si dans si optionale pentru spaniola, germana, engleza avansat, pian, inot, tenis, arte martiale.

Creativitatea poate rezolva aproape orice problema. Actul creativ, infrangerea obisnuintei prin originalitate,...

After School Amalia Kindergarten ofera copilului tau sali de curs special amenajate, cursuri de engleza si franceza zilnic, muzica si dans si optionale pentru spaniola, germana, engleza avansat, pian, inot, tenis, arte martiale.

Creativitatea poate rezolva aproape orice problema. Actul creativ, infrangerea obisnuintei prin originalitate, depaseste orice obstacol.

12:00 - 18:00

7 - 11 ani (clasele I-IV)

900 RON / luna cu 2 mese incluse;
prelungirea programului se achita suplimentar

la cerere, intre 50 - 300 RON, in functie de distanta

in sistem de catering

engleza si franceza in program;
germana, spaniola

masa de pranz;
engleza zilnic;
franceza zilnic;
efectuarea temelor cu ajutorul cadrelor didactice specializate;
gustare;
activitati recreative : muzica, dans, jocuri

sala de joaca;
curte de 400 mp

cabinet medical propriu

spatii special amenajate pentru copii;
contract cu firma de paza

sali de joaca;
sali de clasa special amenajate pentru activitati educative;
fiecara sala este amenajata in functie de grupa de varsta, de tipul de activitati si de programul copiilor;
dormitoare;
spatiu de joaca in aer liber, curte de 400 mp;
curtea este special amenajata pentru copii, cu pietris si nisip si jucarii specifice;
am creat o scena deschisa pentru activitatile de muzica, dans si petreceri in aer liber pentru micile vedete;
cabinet medical autorizat - un cabinet medical autorizat este pus la dispozitie pentru copiii gradinitei;
cabinet de consiliere psihologica;
biblioteca - o gama bogata de carti, biblioteca audio si video este disponibila in fiecara sala pe fiecare tip de varsta si activitati;
bucatarie (masa se serveste in sistem de catering);
bai

Opinii utilizatori

5 stele
De Agadu pe 24 Noiembrie 2009

5 stele

Contact After School Amalia Kindergarten

Adresa

Matei Voievod, 19, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Liceul Mihai Viteazul
Site www.amaliakindergarten.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.