• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
18 opinii
Program:
after school
; de VARA

After School Alice si Clubul Fermecat

After School Alice si Clubul Fermecat are sali spatioase, dotate cu materiale didactice si aparatura audio video. Micutii au la dispozitie pentru miscare o curte special amenajata cu aparate de joaca.

La After School Alice si Clubul Fermecat micutii desfasoara activitati recreative - jocuri in echipe, plimbari, jocuri in parc si in...

After School Alice si Clubul Fermecat are sali spatioase, dotate cu materiale didactice si aparatura audio video. Micutii au la dispozitie pentru miscare o curte special amenajata cu aparate de joaca.

La After School Alice si Clubul Fermecat micutii desfasoara activitati recreative - jocuri in echipe, plimbari, jocuri in parc si in curtea clubului si au posibilitatea sa urmareasca filme documentare in sala de proiectare filme.

Program de vara 2011:

Dragi parinti,

Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi, iar clubul nostru este pregatit sa va ofere o gama larga de activitati distractive si nu in ultimul rand utile si educative pentru copiii nostri.

Incepand cu 13 Iunie se deschid portile Clubului de vara.
Puteti opta atat pentru programul 08:30 - 18:00 cat si doar pentru anumite cursuri sau activitati, urmand sa achitati raportat la numarul de zile venite la club.

Va asteptam cu:

cursuri de inot pe toata perioada vacantei de vara;
cursuri de tenis de camp speciale pentru copii;
dans la sediul clubului cu instructori de specialitate;
cursuri de limba engleza (inclusiv gratuite);
alte limbi straine la cerere: franceza, italiana, spaniola, germana,
actorie;
teatru de papusi;
arte martiale;
psihologie de grup si individuala;
atelier Learn2B ( comunicare si dezvoltare prin intermediul jocului)
petreceri saptamanale cu tematica (ex Nature Day, Family Day, Fruit Day);
fun projects;
excursii si alte actiuni diverse intreprinse in Bucuresti si imprejurimi;
picnic la padure;
vizite la Gradina Botanica, Gradina Zoologica, Ferma animalelor;
vizionari filme la mall;
vizita la Muzeul Ceasurilor;
multe alte surprize;

in intervalul orar 11:00 - 18:00

program de vara 2011:
programul clubului de vara este de luni - vineri: 08:30 - 18:00;

800 RON

se asigura transport

in sistem catering

engleza

desen, pictura, modelaj, colaj, organizarea de plimbari in parc, activitati recreative, inot, tenis, echitatie,

3 terase si curte de 650 m2 dotata cu jocuri si jucarii

asistenta medicala permanenta

supraveghere si control permanent

biblioteca proprie, sala de proiectari filme, 4 sali de curs in functie de varstele copiilor, 2 grupuri sanitare

Opinii utilizatori

After School Alice si Clubul Fermecat
De Oana pe 22 Septembrie 2010

O totala lipsa de profesionalism. Se poarta urat cu copii, spatiu mic, nu au pic de pedagogie. Trebuie verificat inainte sa iti lasi copilul pe mana unor straini. Supraveghere nici atat, nici macar atat.

After School Alice si Clubul Fermecat
De David pe 16 Februarie 2010

Stau fara grija copilului, cand stiu ca este intr-un mediu asa frumos.

After School Alice si Clubul Fermecat
De MARIA pe 07 Ianuarie 2010

Da este foarte serios personalul, fac temele si chiar suplimentar, baietelul meu nu mai are nimic de facut acasa seara, face totul la club.

Super
De Darius pe 04 Ianuarie 2010

Tare dragut, nou totul.

O parere
De Nicoleta pe 09 Decembrie 2009

Baietelul meu va merge la anul la scoala si caut un after school, unde sa mearga dupa terminarea orelor. Cum este la Alice si Clubul Fermecat? Imi poate spune cineva? Copii isi fac temele?

Seriosi
De Laurentiu pe 27 Noiembrie 2009

Sunt receptivi la tot ceea ce este nou.

Foarte dragut
De Mirela pe 27 Noiembrie 2009

Chiar este un club impecabil, totul este nou, personal tanar si calificat.

Foarte tare clubul Alice si Clubul Fermecat
De Ana pe 27 Octombrie 2009

Am copilul acolo, este ceva de vis pt cei micuti.

Contact After School Alice si Clubul Fermecat

Adresa

Jean Steriadi, 14D, Bucuresti, Sectorul 3

Reper In spatele magazinulelor Iris si Auchan
Site www.aliceafterschool.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.