• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Program:
after school
; de VARA

After School After The School Bell

After and Summer School After The School Bell, cu cel mai complet si diversificat program, asigura asistarea profesionala la efectuarea temelor, educarea si socializarea copiilor fiind prioritatea nostra. Include in pret o masa calda, o gustare si multe activitati zilnice (limbi straine, pictura, codul bunelor maniere, muzica, arte martiale,...

After and Summer School After The School Bell, cu cel mai complet si diversificat program, asigura asistarea profesionala la efectuarea temelor, educarea si socializarea copiilor fiind prioritatea nostra. Include in pret o masa calda, o gustare si multe activitati zilnice (limbi straine, pictura, codul bunelor maniere, muzica, arte martiale, etc.), cu program extins 12:00 - 18:00.

Dezvoltarea aptitudinilor la limbi straine, artistice-plastice, evenimente artistice. Multe cursuri si activitati incluse in pret. Supraveghere video on-line, cu acces de pe net. Raport al activitatilor saptamanal transmis pe mail parintilor.


Scoala de Vara, cursuri copii, pensiune completa pe timpul vacantei de vara cu participarea la diverse drumetii si activitati.

Spatiul de 150mp si gradina de 600mp cu foisor si piscina gonflabila, se afla intr-o zona rezidentiala, linistita, cu multa verdeata si aer curat. Departe de zgomotul capitalei si traficul din zonele rutiere, in zona de Nord a Bucurestiului, in Pipera, aproape de padurea Baneasa.

Organizam petreceri pentru copii si nu numai. Primiti reduceri sau bani pentru elevii adusi la inscriere.

Numar limitat de locuri.

program normal: 12:00 - 18:00;

copii de scoala primara I-IV si pana la 14 ani pe timpul vacantelor;

program normal 750 RON / luna - Promotional 2012-2013;
program vacanta 09:00 - 16:00 (cursuri diverse);
program pensiune completa cu cazare pe timpul vacantei de vara;

posibil transport cu School Bus;

in regim catering;
masa de pranz este servita in intervalul orar 13:00 - 14:00;
gustare ora 17;

engleza;
franceza;
germana;

activitati diverse in functie de aptitudini si talent, organizarea zilelor onomastice si de sarbatori, excursii si drumetii in tara, dezvoltarea aptitudinilor, limba engleza, muzica, pictura, acumularea cunostintelor generale

terasa, curte 600 mp cu piscina gonflabila, foisor si loc de joaca cu casuta.

cabinet medic familie in zona

supraveghere video, on-line cu acces de pe net

spatiu generos 150 mp;
open - space;
proiector - dvd, 3 grupuri sanitare, A/C, conexiune internet wireless, carti lectura;

Opinii utilizatori

After School After The School Bell
De Cris pe 31 Ianuarie 2011

Fiind un numar mic de copii, efectuarea temelor practic, au devenit meditatii. Invatatoarea ii ia pe fiecare in parte la explicatii ceea ce intr-un semiinternat sau grupuri mai mari de copii, nu se poate intampla. In loc sa platesc 1000 RON pe luna la cateva sedinte de meditatii mai rezonabil este afterschool-ul cu 700/luna. Si este si masa de pranz.

After School After The School Bell
De Angel pe 09 Noiembrie 2010

O impresie buna. Apelati cu incredere. Toti copii ar trebui sa frecventeze un astfel de centru.

After School After The School Bell
De ID pe 01 Noiembrie 2010

Cel mai tare avantaj este ca poti vedea in timp real ce face copilul. Au un meniu foarte foarte bun si adaptat pentru copii. Pe langa toate aceste avantaje, functioneaza si in vacante. Mi-am inscris scolarul aici si deja "culeg" rezultatele: a inceput sa manance mai bine (era mofturos la masa), nu mai este atat de dezordonat si agresiv (se mai ciondanea cu copiii), si are rezultate mai bune la scoala (este mai atent si cuminte in banca). Un astfel de centru afterschool este absolut necesar copiilor. Parinti, nu ezitati sa va inscrieti copilul la "after". Merita.

After School After The School Bell
De Alex pe 18 Iunie 2010

Conditiile sunt super. Am fost sa vad locatia si este liniste, accesul se face cu interfon si au supraveghere totala cu camere video. Un spatiu mare, aerisit, unde se pot juca lejer cel putin 20 de copii. Totul este nou si se continua dotarea centrului cu mobilier si alte materiale, in asteptarea copiilor la toamna.

Contact After School After The School Bell

Adresa

Dumitru Vlasceanu, 8, Bucuresti, Baneasa

Reper Lacul Pipera, CSD Ford, Scoala primara I-VIII Nr.3 Pipera
Site www.aftertheschoolbell.wgz.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.