• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Stem Save - recoltare celule stem

Stem Save va ofera serviciile institutului oncologic specializat in transplant MD Anderson USA, procesarea probei pana la celula stem (CD34+) si doua banci de stocare simultan.

Banca dubla standard si extenso

1. Banca pentru celule stem (-196 grade C) pe perioada Standars sau Extenso, cu posibilitate de prelungire;

2....

Stem Save va ofera serviciile institutului oncologic specializat in transplant MD Anderson USA, procesarea probei pana la celula stem (CD34+) si doua banci de stocare simultan.

Banca dubla standard si extenso

1. Banca pentru celule stem (-196 grade C) pe perioada Standars sau Extenso, cu posibilitate de prelungire;

2. Banca serum materno-fetal (-80 grade C)-aici, analizele de biocompatibilitate sunt efectuate fara a mai decriogena probele de celule stem;

Recipient de criostocare dublu

1. Celule stem in recipient dublu-Doua sanse la viata!

2. Ser materno-fetal - 3 compartimente

Certificare dubla

1. Certificat de procesare emis de Institutul Oncologic MD Anderson; Buletin de analize a sangelui recoltat; Antibiograma;

2. Certificat de criostocare emis de Vindon Scientific sub licenta HTA;

Dubla locatie de criostocare

1. Marea Britanie;

2. Spania;

Asigurare dubla

1. Asigurare dezastru, atac nuclear, terorism;

2. Asigurare pentru transplant;

In acelasi timp prelevam si stocam probele de tesut ombilical, criogenizam controlat automat, se face testare virusologica, bacteriologica, genetica, iar trasabilitatea datelor se face prin cod de bare.

Totul se intampla la cele mai inalte standarde, Fact-netcord, iar transportul este specializat pentru probe biologice.

Vindon Scientific este o locatie aflata la mai putin de 30 de minute de aeroportul din Manchester cu peste 40 ani de experienta in mediu controlat.

Vindon Scientific are asigurare in caz de dezastru natural, catastrofa si terorism (Sentinel Disaster Recovery). Fiecare recipient este dotat cu o alarma conectata la un sistem de avertizare, Vindon mentinand si un congelator de rezerva pentru urgente. De asemenea, Vindon Scientific nu e racordat la reteaua electrica comuna, ci are propria retea. Fiecare proba este stocata sub o licenta UNICA HTA (Human Tissue Authority License) trecuta pe certificatul de criostocare eliberat de Vindon.

standard si extenso

Spania si Marea Britanie;

luni - vineri: 09:00 - 18:00;
serviciu urgenta: non - stop;

3000 RON - recoltare, transport si procesare;
50 euro / an - taxa de criostocare;

Opinii utilizatori

Nu am primit nici dupa 3 ani certificatul de stocare
De Sofia pe 02 Aprilie 2015

Aveti grija mare eu dupa 3 ani nu am primit certificatul de stocare , am doar pe cel de analiza , ma tot amana si mai nou nu mai raspund la telefoane

Confirmare stocare
De Madalina pe 19 Noiembrie 2012

Ati primit confirmarile de stocare de la M.D. Anderson si de la Vindin? Va intreb ca eu am nascu in mai 2012 si pana azi nu am primit decat un certificat ca proba a fost analizata si atat, dupa 6 luni e cam ciudat. Voi ce ati primit?

Foarte bine ca MD Anderson a patruns si in Romania
De Carmen P. pe 08 Martie 2012

Imediat cum am auzit ca Stem Save proceseaza proba la MD Anderson care este un Institut Oncologic cu nume mondial, nu am mai vrut alte detalii. Pentru cei care nu stiu, Md Anderson este cel mai mare spital de transplant de celule stem si de tratare a cancerului din lume, proba este procesata automatizat intr-un mediu filtrat si controlat, iar certificatele eliberate de aici sunt semnate si parafate de doctorii hematologi transplantologi specializati in oncologie. Cunosc mult mai multe aspecte legate de acest spital oncologic, dar aceste informatii se gasesc si pe site-ul lor https://www.mdanderson.org/

Alegerea cea mai buna
De Sava Silvia pe 07 Ianuarie 2012

Am nascut pe data de 20 noiembrie mult mai devreme decat se preconiza, nu numai ca un reprezentant Stem Save a fost acolo imediat ce sora mea a sunat la numarul de urgenta non stop, dar au asteptat chiar si dupa ce proba a plecat deja cu transportatorul de probe biologice pentru a se asigura ca totul a decurs ireprosabil. Am fost uimita sa vad asa implicare din partea unor oameni cu care am semnat un contract. Sunt foarte multumita de serviciile lor, am primit si certificatele de procesare si stocare, buletinul de analize si sunt foarte linistita de alegerea facuta.Am recoltat si celule hematopoietice si cordon ombilical si am ales stocare dubla (si Marea Britanie si Spania). Va recomand din tot sufletul sa faceti acest pas pentru copilul dvs si sa-i alegeti in mod corect pe cei cu care colaborati.

Calitatea este de 5 stele intr-adevar
De Valentina Stroe pe 21 Decembrie 2011

Sunt o viitoare mamica si am semnat cu Stem Save la sugestia unei colege care a recoltat cu Stem Save. M-au convins certificatele primite de la Institutul Oncologic MD Anderson. Sunt trecute pana si numarul de celule stem, pe langa alte informatii medicale utile daca va fi nevoie de ele. Ma gandesc ca daca celulele stem sunt pastrate o perioada foarte lunga de timp, peste 20 de ani, este important sa fie procesate intr-un laborator al unui institut oncologic care se ocupa cu transplantul de celule stem. Am inteles ca si locatia de criostocare este cea mai sigura din Europa. Au asigurare de dezastru natural, atac terorist. S-au gandit la toate cei de acolo.In 20 de ani nu stii ce se poate intampla si vreau sa stau linistita ca celulele stem recoltate sunt pe mainile cele mai bune. Am inteles ca fiecare proba, la ei, este stocata sub o licenta unica; de exemplu colega mea a primit pentru proba ei o licenta speciala de la autoritatea de transplant din Marea Britanie, adica fiecare proba stocata primeste o licenta unica de la autoritatea guvernamentala din UK. Mie cel putin mi se par cei mai de incredere mai ales ca proceseaza si stocheaza in institutii care activeaza in domeniul medical cu celule stem.

Contact Stem Save - recoltare celule stem

Adresa

Parintele Galeriu, 6C, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.stemsave.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.