• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Spitalul Clinic Colentina

Spitalul Clinic Colentina dezvolta un serviciu numit crioprezervare. Crioprezervarea embrionilor este procesul de inghetare, stocare si dezghetare al embrionilor si poate creste rata nasterii si permite embrionilor in exces ce nu sunt folositi pentru transferul embrionar actual, sa fie stocati pentru a fi utilizati in viitor.<br><br>...

Spitalul Clinic Colentina dezvolta un serviciu numit crioprezervare. Crioprezervarea embrionilor este procesul de inghetare, stocare si dezghetare al embrionilor si poate creste rata nasterii si permite embrionilor in exces ce nu sunt folositi pentru transferul embrionar actual, sa fie stocati pentru a fi utilizati in viitor.<br><br> Indicatii - Inghetarea / congelarea embrionilor poate fi efectuata atunci cand transferul embrionar nu poate fi facut din cauza urmatoarelor motive: riscul unui sindrom de hiperstimulare ovariana (OHSS), calitate slaba a endometrului (membrana uterina subtire), sangerare intermenstruala / un ciclu de stocare planificat, in care pacientii opteaza pentru pastrarea tuturor embrionilor, transferul embrionar extrem de dificil. <br><br>Embrionii sunt plasati in vase sau fiole ce contin solutii crioprotectoare. Acestea sunt transferate intr-un congelator biologic programabil, care este folosit pentru obtinerea unei rate de inghet scazute, controlabile. in timpul racirii, celulele se deshidrateaza si, pe masura ce temperatura scade, mai multe forme de viata si apa sunt indepartate gradual din celule. <br><br>Racirea lenta este continuata pana la -35 grade Celsius, punct la care embrionii sunt rapid raciti prin scufundare rapida in nitrogen lichid (-196 grade Celsius). Embrionii sunt pastrati in tancuri de stocare cu nitrogen lichid, pana cand se efectueaza dezghetarea.<br><br>Se recomanda aceasta metoda pentru urmatoarele categorii de femei: femeilor care au fost diagnosticate cu cancer si care urmeaza sa inceapa radioterapia si chemoterapia, ambele toxice pentru ovocite, femeilor care nu au un partener si care doresc sa isi pastreze pentru viitor capacitatea de a avea copii. Pentru a putea practica aceasta metoda trebuie sa se urmeze urmatorii pasi- consultul de specialitate, evaluarea pacientei, instruirea privind administrarea medicamentelor de fertilizare, monitorizarea tratamentului in ambulatoriu.

Opinii utilizatori

Contact Spitalul Clinic Colentina

Adresa

Stefan cel Mare , 19 - 21, Bucuresti, Sectorul 2

Reper In portiunea situata intre Calea Dorobantilor si Obor
Site www.spitalulcolentina.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.