• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Smart Cells International Stocare Celule Stem

Factori cheie despre Smart Cells International si depozitarea celulelor stem Smart Cells este cea mai longeviva companie de depozitare a celulelor stem din sangele ombilical privata si recunoscuta din Marea Britanie.


Fondata in Iulie 2000, a fost prima companie britanica de celule stem; acum este una din cele mai mari si mai...

Factori cheie despre Smart Cells International si depozitarea celulelor stem Smart Cells este cea mai longeviva companie de depozitare a celulelor stem din sangele ombilical privata si recunoscuta din Marea Britanie.


Fondata in Iulie 2000, a fost prima companie britanica de celule stem; acum este una din cele mai mari si mai recunoscute familii de companii de stocare a celulelor stem avand in prezent peste 20.000 probe stocate. Suntem singura companie privata din Marea Britanie care a eliberat celule stem stocate pentru a fi utilizate in transplanturi de celule stem.


Smart Cells International a transportat celule stem stocate in propriul laborator catre centrele de tratament din Singapore si Germania.Aceste unitati au fost folosite cu succes in tratarea a doi copii, ambii fiind diagnosticati de Talasemie, iar in momentul de fata sunt sanatosi si complet refacuti. Recent Smart Cells International a transportat mai multe unitati de celule stem depozitate in propriul laborator la Universitatea Duke din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, unde copii clientilor nostri au primit transplantul de celule stem intr-un studiu clinic formal pentru a ajuta la tratarea paraliziei cerebrale. Probele biologice procesate de noi indeplinesc toate cerintele centrelor de transplant.


Smart Cells International conformeaza cu toate cerintele centrelor de transplant care includ trimiterea probelor cu numarul total de celule mononucleate, viabilitatea celulara si cel mai important,adica enumerarea CD34, care permite centrelor de transplant decizia daca o proba este potrivita pentru transplant.


Oferim parintilor posibilitatea de a stoca tesutul cordonului ombilical pentru a permite izolarea de celule stem mezenchimale (CSM). Complet autorizata pentru activitatea de import / export, procesare, testare si stocare a celulelor stem.


Detinem licenta completa HTA ( Human Tissue Authority ) eliberata de autoritatile Regatului Unit al Marii Britanii pentru a procesa si stoca sangele din cordonul ombilical si tesutul cordonului ombilical in acord cu directivele CE. Deasemenea detinem autorizatia de import/export sange din cordonul ombilical emisa de catre Ministerul Sanatatii, Agentia Nationala de Transplant din 20.01.2011.


Prima companie din Marea Britanie care a introdus testarea PCR a sangelui matern.


Reactia in Lant cu Polimerizare (PCR) este o tehnica pe larg folosita in biologia moleculara. Smart Cells International efectueaza analize ale sangelui matern folosind o metoda PCR in timp real pentru detectarea unor boli infectioase.


Smart Cells International este lider in Marea Britanie in aceasta tehnologie de ultima ora, asigurandu-se ca fiind compania cea mai inovatoare in domeniu.


Rezultatul probei stocate in maxim 3 zile.

contract 20 de ani

Londra, UK

non - stop

stocarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical:
taxa de testare si procesare este de 900 E;
taxa de stocare anuala de 55 E;
disponibila si varianta in rate;

stocarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical pentru 20 de ani:
taxa de testare si procesare este de 1280 E;
disponibila si varianta in rate;

stocarea celulelor stem din tesutul cordonului ombilical:
taxa de testatre si procesare de 400 E;

stocarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical+tesut:
taxa de testare si procesare este de 1250 E;
taxa de stocare anuala de 55 E;
disponibila si varianta in rate;

stocarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical+tesut pentru 20 de ani:
taxa de testare si procesare este de 1630 E;
disponibila si varianta in rate;

Opinii utilizatori

Contact Smart Cells International Stocare Celule Stem

Adresa

Aleea Valea Rosie, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.smartcells.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.