• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Salveo Biotechnology

Salveo este o companie internationala de biotehnologii, specializata in colectarea, transportarea, prepararea si conservarea sangelui din cordonul ombilical si a celulelor stem de provenienta diversa.

Fiind amplasati in Geneva, compania noastra reflecta traditia si spiritul de lucru elvetian. Noi va oferim alegerea salvatoare de vieti de...

Salveo este o companie internationala de biotehnologii, specializata in colectarea, transportarea, prepararea si conservarea sangelui din cordonul ombilical si a celulelor stem de provenienta diversa.

Fiind amplasati in Geneva, compania noastra reflecta traditia si spiritul de lucru elvetian. Noi va oferim alegerea salvatoare de vieti de a stoca celulele stem din sangele cordonului ombilical si vom depune toate eforturile posibile pentru a realiza acest proces cat de simplu si eficient posibil.

sangele din cordonul ombilical ofera o metoda perfect naturala de achizitionare a celulelor stem;

sangele placentar reprezinta o valoroasa sursa de celule stem, ele oferind mai multe avantaje fata de celulele stem de alte origini;

colectarea sangelui ombilical are loc imediat dupa nastere si nu prezinta niciun pericol pentru mama si copil;

apoi, celulele sunt stocate pentru o perioada de pana la 26 ani si mai mult, pentru a fi folosite in viitor in caz de necesitate;

Elvetia

24/24 ore 7/7 zile

Salveo va ofera optiuni de plata flexibile;
mai multe informatii pe pagina noastra web: <a class="nav"href="http://cordblood.salveo.com/" target="_blank">Salveo Biotechnology</a>

Opinii utilizatori

Super
De ANDI pe 18 Iunie 2012

Satisfacuti.

Foarte satisfacuta
De Georgeta pe 30 Mai 2012

Faptul ca celule sunt stocate in Elvetia m-a convins sa pastrez celulele cu ei. Mi s-au parut profesionisti si nu am avut nicio problema. Pretul mi s-a parut cam mare pentru Romania, dar cred ca merita. Acum stau linistita deoarece stiu ca celulele stem a copilasului meu sunt depozitate intr-un loc sigur.

Contact Salveo Biotechnology

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.salveo.com/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.