• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Lifeline, banca de celule stem din sange si tesut

Profilul Lifeline

1994 - Infiintarea Lifeline Biotech in UK
2002 - Inaugurarea bancii de celule stem
2006 - Modernizarea laboratorului cu tehnologie de ultima generatie
2008 - Obtinerea acreditarii ISO15189 (standard de calitate pentru laboratoarele medicale, cerinte speciale pentru calitatea si competenta...

Profilul Lifeline

1994 - Infiintarea Lifeline Biotech in UK
2002 - Inaugurarea bancii de celule stem
2006 - Modernizarea laboratorului cu tehnologie de ultima generatie
2008 - Obtinerea acreditarii ISO15189 (standard de calitate pentru laboratoarele medicale, cerinte speciale pentru calitatea si competenta laboratorului)
2009 - Adoptarea Directivelor UE
2010 - Introducerea serviciului de recoltare tesut printr-o metoda inovatoare brevetata in SUA
2011 - Premiu pentru inovatie
2012 - Acreditarea AABB bazata pe Standardele Internationale de Calitate, se aplica CBB Lifeline Biotech LTD.

Ce servicii oferim:
Lifeline stocheaza doar celule stem, nu sange integral sau tesut intreg / maruntit. http://www.lifeline.com.ro/beneficiile-stocarii/celule-stem-izolate-nu-tesut-intreg

Recoltarea celulelor stem la nastere se poate face din 2 surse:
1. Sangele ombilical
2. Tesutul ombilical

Lifeline recolteaza din ambele surse.

Din fiecare sursa se pot obtine celule stem. Astfel:
1. Din sangele ombilical se extrag celulele stem hematopietice
2. Din tesutul ombilical se extrag celulele stem mezenchimale + celule stem endoteliale din vasele de sange ale tesutului ombilical

Lifeline proceseaza atat sangele, cat si tesutul ombilical, fiind singura banca din lume care nu arunca tesutul vascular, ci izoleaza celulele stem endoteliale din el si le stocheaza in forma lor cea mai pura, fiind gata pregatite pentru orice terapie actual sau viitoare!

Celulele stem endoteliale sunt un produs superior de terapie celulara, avand rolul de a repara vasele de sange deteriorate in urma atacurilor cerebrale sau atacurilor de cord, primele doua cauze de deces in lume.

Ce ne defineste:

1. Siguranta: acreditare internationala AABB direct pe banca de stocare, garantia calitatii serviciilor oferite de catre CBB Lifeline Biotech LTD.

2. Experienta: de peste 13 ani stocam celule stem pentru zeci de mii de familii.

3. Inovatie: izolarea celulelor stem endoteliale din tesut, protocol unic in lume brevetat in SUA.

4. Calitate: kit inovator, separare automata prin metoda elvetiana BIOSAFE-SEPAX, rata de viabilitate celulara de peste 99%.

5. Garantie: asigurare profesionala 1.000.000 Euro.

6. Profesionalism: consultanti disponibili 24/24h, 7/7zile, alaturi de familie la nastere.

7. Responsabilitate: personalul Lifeline respecta Codul de Etica, informatiile furnizate sunt aprobate de Ministerul Sanatatii si de AABB.

8. Costuri fixe: rate fixe care acopera stocarea pe 20 de ani.

Pentru o oferta personalizata va rugam contactati consultantul zonal!

Medicii aleg Lifeline! Tu ce alegi?

20 de ani

24 / 24h

Opinii utilizatori

Lifeline Banca de celule stem
De Maria M. pe 12 Februarie 2010

Am incheiat si eu aseara contractul, a venit cineva acasa si ne-a adus kit-ul. Asta ne-a ajutat foarte mult, avand in vedere zapezile si faptul ca saptamana viitoare sunt programata pentru cezariana.

Foarte corecti!
De Alina pe 11 Februarie 2010

Am incheiat contract cu ei, au fost prompti si foarte corecti, fara tarife ascunse. Felicitari, Lifeline!

Profesionisti
De Silviu pe 05 Februarie 2010

Super servicii, felicitari!

Gelly Wordon's
De Georgia pe 29 Decembrie 2009

Are avantaj ca se va colecta simultan si Wordon's Gelly din corul care multiplica eficacitatea celulelor stem.

De incredere!
De Lacramioara pe 23 Noiembrie 2009

.

Lifeline Banca de celule stem
De Geanina Zaharia pe 28 Septembrie 2009

Asa servicii si atentie fata de client trebuie sa aiba toate companiile din Romania. Bravo. De 100 ori bravo!

Contact Lifeline, banca de celule stem din sange si tesut

Adresa

Chiscani, 25-27, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Grant Center, zona Podul Grant
Site www.lifeline.com.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.